E-GPU Yapılacak Laptoplarda Thunderbolt ve Type-C Girişi Olmaması

Cenk Karasol

Megapat
Daha fazla  
Arkadaslar Technopath'ın paylasmıs oldugu E-GPU ekran kartı kutusu Type-C ve Thunderbolt girişli olduğunu görüyoruz. Fakat bu girişler güncel çoğu laptopta bulunmayabiliyor. Ben de i7 7700HQ işlemci 12 GB DDR4 2400 MHz RAM ve GTX 950M var. Bunun yerine GTX 1070-1080 düsünüyorum. Fakat ben de USB 3.0 var. Bunun nasıl takılacağını bilen var mı? Yoksa konuyu güncel tutalım Recep abimiz bu konuyu da görsün bizlere yardım etsin lütfen :)

Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Üzgünüm ama bilgisayarında Type-c veya Thunderbolt girişi yok ise e-gpu kullanman mümkün değil. Bazı alternatifler var tabi,
Bildiğim bazı GPU Docklar var bir tanesi Mini PCI-e kullanıyor ama o girişe ulaşmak için laptopun altını üstüne getirmen gerekiyor.
İstersen Link burada :) [Link]
Bu Dockun kötü tarafı GTX 1000 yani pascal mimarili çoğu ekran kartını destekemiyor olması ama 980 veya 970 kullanabilirsin.

Bana göre ekran kartın oldukça yeterli ve güzel yani e-gpu pek tavsiye etmem.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı