S Salih ÖZKAN Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 403 Yer Malatya 7 Mart 2025 #1 Dönem sonu e-Okul'a e karne bölümü ekleniyor. Şu an dönem sonu olmadı için öyle bir bölüm yok. Takdir belgesinin PDF'ini nereden indirebilirim?
Dönem sonu e-Okul'a e karne bölümü ekleniyor. Şu an dönem sonu olmadı için öyle bir bölüm yok. Takdir belgesinin PDF'ini nereden indirebilirim?
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.590 Makaleler 5 Çözümler 274 7 Mart 2025 #2 Web sürümünden geçen senenin karnesini indirebilirsiniz diye düşünüyorum.
S Salih ÖZKAN Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 403 Yer Malatya 7 Mart 2025 #3 Sakuya Izayoi dedi: Web sürümünden geçen senenin karnesini indirebilirsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende bu videodaki gibi e karne bölümü yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sakuya Izayoi dedi: Web sürümünden geçen senenin karnesini indirebilirsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende bu videodaki gibi e karne bölümü yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.590 Makaleler 5 Çözümler 274 7 Mart 2025 #4 Okul yönetimine danışmanızı tavsiye ederim, bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler yeni çıkmış sanırım.
Okul yönetimine danışmanızı tavsiye ederim, bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler yeni çıkmış sanırım.