0xDxnger Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #1 E karne saat kaçta gözüküyor? Sınıfta kaldım mı kalmadım mı merak ediyorum o yüzden hemen açılmasını istiyorum.
E karne saat kaçta gözüküyor? Sınıfta kaldım mı kalmadım mı merak ediyorum o yüzden hemen açılmasını istiyorum.
TheKhione Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 718 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #2 0xDxnger dedi: E karne saat kaçta gözüküyor? Sınıfta kaldım mı kalmadım mı merak ediyorum o yüzden hemen açılmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam devamsızlık mı ortalama mı?
0xDxnger dedi: E karne saat kaçta gözüküyor? Sınıfta kaldım mı kalmadım mı merak ediyorum o yüzden hemen açılmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam devamsızlık mı ortalama mı?
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 15 Haziran 2023 #3 0xDxnger dedi: E karne saat kaçta gözüküyor? Sınıfta kaldım mı kalmadım mı merak ediyorum o yüzden hemen açılmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kalıp kalmadığınızı görebilirsiniz mobil uygulamadan, 1 ve 2. Dönem ortalamanızı toplayıp 2ye bölün 50yi geçerse sınıfı geçersiniz.
0xDxnger dedi: E karne saat kaçta gözüküyor? Sınıfta kaldım mı kalmadım mı merak ediyorum o yüzden hemen açılmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kalıp kalmadığınızı görebilirsiniz mobil uygulamadan, 1 ve 2. Dönem ortalamanızı toplayıp 2ye bölün 50yi geçerse sınıfı geçersiniz.