quiKK
Picopat
E-Karne nasıl bakılır? E-Karne bende yok.

Yarın e-okul uygulamasından açılır e-karne, ordan bakabilirsiniz.E-Karne nasıl bakılır? E-Karne bende yok.
Saat kaç gibi çıkar acaba? Korkuyorum kaldım mı diyeYarın e-okul uygulamasından açılır e-karne, ordan bakabilirsiniz.
Kendiniz çok kolay hesaplayabilirsiniz iki dönemin ortalamasını alarak. Bugün çıkar bir kaç saate.Saat kaç gibi çıkar acaba? Korkuyorum kaldım mı diye![]()
Hocam hala eklenmedi. Siz de eklendi mi?Kendiniz çok kolay hesaplayabilirsiniz iki dönemin ortalamasını alarak. Bugün çıkar bir kaç saate.
Hocam hala eklenmedi. Siz de eklendi mi?
Hala gözükmüyor. Bende tam yazacaktım.Şu an gözüküyor hocam tekrar bakın.
Hocam E-Okula giriş yapıyorum. Ondan sonra E-Karneye geliyorum. POP-UP reklamına izin verdikten sonra beni bir sekmeye atıyor. Raporların altında 2 tane seçenek var. Bakıyorum halen boş. Acaba başka bir şeye mi tıklayacağım?Şu an gözüküyor hocam tekrar bakın.
Uygulamadan deniyorsunuz değil mi hocam? Uygulamadan e karneye tıkladıkten sonra bis siteye atması lazım, orda 3 tane dosya var en üstteki asıl karneniz oluyor ona tıklayınca bende açılıyor.Hala gözükmüyor. Bende tam yazacaktım.
Hocam E-Okula giriş yapıyorum. Ondan sonra E-Karneye geliyorum. POP-UP reklamına izin verdikten sonra beni bir sekmeye atıyor. Raporların altında 2 tane seçenek var. Bakıyorum halen boş. Acaba başka bir şeye mi tıklayacağım?
Mobil uygulamadan deniyorum. E-Karne kısmı var. Tıklıyorum. 2 Seçenek var. 5.6.7.8. sınıflar diye. Bir tanede belge var. 2 tane yani.Uygulamadan deniyorsunuz değil mi hocam? Uygulamadan e karneye tıkladıkten sonra bis siteye atması lazım, orda 3 tane dosya var en üstteki asıl karneniz oluyor ona tıklayınca bende açılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.