V Vladd Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #1 Liseden mezun oldum fiziksel karnelerimi bulamıyorum e-karneyi nasıl görebilirim? e-Okul mezun olduğum için açılmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2024
Liseden mezun oldum fiziksel karnelerimi bulamıyorum e-karneyi nasıl görebilirim? e-Okul mezun olduğum için açılmıyor.
itskaarina Picopat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 526 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Aralık 2024 #2 Eba ve E-devletten dene istersen. Artı 0 Eksi
T techno_tr Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 754 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Aralık 2024 #3 Vladd dedi: Liseden mezun oldum fiziksel karnelerimi bulamıyorum e-karneyi nasıl görebilirim? e-Okul mezun olduğum için açılmıyor. Genişletmek için tıkla... E-Karne bildiğim kadarıyla sadece karne aldığınız gün gözüküyor. Sonra kaldırılıyor. Artı 0 Eksi
Vladd dedi: Liseden mezun oldum fiziksel karnelerimi bulamıyorum e-karneyi nasıl görebilirim? e-Okul mezun olduğum için açılmıyor. Genişletmek için tıkla... E-Karne bildiğim kadarıyla sadece karne aldığınız gün gözüküyor. Sonra kaldırılıyor.