F fusit Centipat Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #1 e-Kilit yüklemiş kardeşim bilgisayarıma. Silemiyorum, nasıl sileceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2024
C Cem Özmen Femtopat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 294 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #11 UlughBeg dedi: Mehcan'ın bugları çok fazla, fakat onlarla uğraşmak yerine şu şekilde kolayca kaldırılabilir, ben denediğimde oluyordu; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Denenebilir. Jynaris dedi: Windows'un yönetici hesabı şifresini bilmiyorsa USB boot gerekir tabii. Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
UlughBeg dedi: Mehcan'ın bugları çok fazla, fakat onlarla uğraşmak yerine şu şekilde kolayca kaldırılabilir, ben denediğimde oluyordu; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Denenebilir. Jynaris dedi: Windows'un yönetici hesabı şifresini bilmiyorsa USB boot gerekir tabii. Genişletmek için tıkla... Evet.
KS KS F fusit Centipat Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #12 Format attım beyler en temizi Artı 0 Eksi