T tavukekmek Kilopat Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 406 Çözümler 3 1 Ağustos 2021 #1 Almak istiyorum ama emin olamadım, Türkçe E-Kitap erişilebilirliği ve fiyatları hakkında bilgilendirirseniz ve diğer düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim. Gerçek kitap kokusu daha iyi diyen fetişçiler cevap yazmasın.
Almak istiyorum ama emin olamadım, Türkçe E-Kitap erişilebilirliği ve fiyatları hakkında bilgilendirirseniz ve diğer düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim. Gerçek kitap kokusu daha iyi diyen fetişçiler cevap yazmasın.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2021 #2 E-kitaplara Türkiye'den erişmek çok sıkıntılı. Türkçe olan arşiv dar. Amazon Kindle gibi servisler de yaygın olmadığı için çok mantıklı değil.
E-kitaplara Türkiye'den erişmek çok sıkıntılı. Türkçe olan arşiv dar. Amazon Kindle gibi servisler de yaygın olmadığı için çok mantıklı değil.