E-kitap okuyucu önerisi

Sameturyo

Centipat
Daha fazla  
Okumak istediğim kitaplar var ama almaya kalksam 15-20bin TL'yi geçiyor resmen bende o yüzden bir e-kitap okuyucu almayı planlıyorum ne öneririsiniz çok fazla bütçem yok en fazla 10bin diyebilirim eğer aşırı büyük artısı olan model olursa 15'e çıkabilirim. Çıkmasam daha iyi ama.

E-kitap okuyucuların çalışma mantığını az çok biliyorum ama bilgisayardan PDF aktarabileceğim bir model arıyorum sadece kendi mağazalarından satın almaya zorlayan bir model değil.

Kobo clara colour modelini gördüm hoşuma gitti o.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kindle Paperwhite 2021 kullanıyorum 4 senedir ve hala çok memnunum. USB, e-posta veya Kindle uygulaması ile istediğin e-pub veya PDF dosyasını cihaz kütüphanene ekleyebiliyorsun. Suya dayanıklı, aydınlatması ve sarartma seçeneği de bulunuyor bu ve sonraki modellerinde.

Bilgisayardan dosya aktaramadığınız bir e-kitap okuyucu bilmiyorum. Calibre gibi programlar kullanarak kaynak dosyanın formatını hedef cihazda çalışır hale getirebiliyorsunuz en kötü. Font ayarları vs yapabilmek için PDF'ten awz3, epub, mobi'ye çevirir rahatça kullanırsınız program üzerinden, aşırı basit.

Ben Kindle Paperwhite 10. nesil kullanıyorum, çok memnunum. Yerinizde olsam ikinci el alırdım.

Kindle Paperwhite 2021 kullanıyorum 4 senedir ve hala çok memnunum. USB, e-posta veya Kindle uygulaması ile istediğin e-pub veya PDF dosyasını cihaz kütüphanene ekleyebiliyorsun. Suya dayanıklı, aydınlatması ve sarartma seçeneği de bulunuyor bu ve sonraki modellerinde.
Reklam mevzusu nasıl biraz sinir bozucu gibi duruyor.

Bilgisayardan dosya aktaramadığınız bir e-kitap okuyucu bilmiyorum. Calibre gibi programlar kullanarak kaynak dosyanın formatını hedef cihazda çalışır hale getirebiliyorsunuz en kötü. Font ayarları vs yapabilmek için PDF'ten awz3, epub, mobi'ye çevirir rahatça kullanırsınız program üzerinden, aşırı basit.

Ben Kindle Paperwhite 10. nesil kullanıyorum, çok memnunum. Yerinizde olsam ikinci el alırdım.
Temiz kullanım ise evet ikinci el daha mantıklı gibi duruyor.

Reklam mevzusu nasıl biraz sinir bozucu gibi duruyor.

Temiz kullanım ise evet ikinci el daha mantıklı gibi duruyor.
Reklam çok abartılan bir konu Kindlelarda bence. Sadece cihazı açtığınızda arka planda sönük bir şekilde bir kitabın kapak reklamı duruyor, kilidini açtığınızda reklama dair bir şey kalmıyor. Siz cihazı kullanırken bir reklam görmüyorsunuz.

Reklam çok abartılan bir konu Kindlelarda bence. Sadece cihazı açtığınızda arka planda sönük bir şekilde bir kitabın kapak reklamı duruyor, kilidini açtığınızda reklama dair bir şey kalmıyor. Siz cihazı kullanırken bir reklam görmüyorsunuz.
Ben nedense telefondaki oyunlar gibi arada çıkan reklamlar gibi düşünüyordum teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı