yusology Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #1 Kobo libra 2 veya clara 2E almayı düşünüyorum. Bunlardan hangisi daha iyidir? Başka model ve marka da önerebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2024
Kobo libra 2 veya clara 2E almayı düşünüyorum. Bunlardan hangisi daha iyidir? Başka model ve marka da önerebilirsiniz.
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.354 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 11 Ağustos 2024 #2 yusology dedi: Kobo libra 2 veya clara 2E almayı düşünüyorum. Bunlardan hangisi daha iyidir? Başka model ve marka da önerebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Libra 2 cok tatli bir urun bence onu alın. Eğer daha hizli ve renkli bir cihaz istiyorsaniz benim kullandığım Libra Colour modeli de guzeldir.
yusology dedi: Kobo libra 2 veya clara 2E almayı düşünüyorum. Bunlardan hangisi daha iyidir? Başka model ve marka da önerebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Libra 2 cok tatli bir urun bence onu alın. Eğer daha hizli ve renkli bir cihaz istiyorsaniz benim kullandığım Libra Colour modeli de guzeldir.