E-komponent.com güvenilir mi?

bilinmiyor9

Hectopat
Daha fazla  
E-komponent.com güvenilir mi? Daha önceden hiç alışveriş yapmadım toplam 10k'ya yakın bir alışveriş yapacağım o yüzden güvenilirliğini sorguluyorum. Diğer sitelerden çok daha ucuz.

Güvenilir gelmedi.

E-komponent.com güvenilir mi? Daha önceden hiç alışveriş yapmadım toplam 10k'ya yakın bir alışveriş yapacağım o yüzden güvenilirliğini sorguluyorum. Diğer sitelerden çok daha ucuz.
Güvenilir hocam rahatlıkla alabilirsin. STM32 tabanlı birkaç projemin componentlerini buradan aldım. Kartlar orijinal geldi.

Güvenilirmiş arkadaşlar alışverişimi yaptım 8. iş gününde yurtdışından geldi gayet kaliteli bir alışveriş sunuyorlar müşteri hizmetleri direkt telefonu açıyor en güzel yanı da o.

Güvenilirmiş arkadaşlar alışverişimi yaptım 8. iş gününde yurtdışından geldi gayet kaliteli bir alışveriş sunuyorlar müşteri hizmetleri direkt telefonu açıyor en güzel yanı da o.
8.gün trye mi giriş yaptı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…