e-mail Hesabı Silindiğinde oraya bağlı oyunlara ne olur?

eSPORTS

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bilgisi olanlardan yardım beklediğim bir konu var. Bildiğiniz üzere tıpkı bu forumda da olduğu gibi bir çok üyelikte (Facebook, online oyunlar, forumlar vs) üye olurken verdiğimiz bir e-posta adresi var. Çeşitli bilgilendirmeler, şifre değişikliği gibi konular e-mail üzerinden hallediliyor. Sorum şu ki; birçok üyelikte kullandığımız, örneğin benimki hotmail, e-posta adresimi tamamen sildiğimde, sildiğim e-posta adresine bağlı forum, oyun vs. üyeliklerimin akıbeti ne olur? Birdaha girmem mümkün olmaz mı? Yada bu hesaplarımda otomatik olarak iptal mi olur? Bilgilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.

Bildiğim kadarıyla aynı hesabı bidaha açabilirsiniz. Fakat tamamen silindiğinde. Aynı olay başıma geldi Kayıtlı olduğunuz sitelerden hiçbir şekilde farkılılık göremezsiniz. Benim e posta adresimi bir kaç kişi biliyordu kırmaya çalışıyorlardı bende adını değiştirdim bu şekilde 4 kez yaptım ve sonunda aynı adı yapamazsınız demişti. Aradan 1 ay geçti e postadan haber alamadım ve aynı e postayı kurmaya kalktım ve kuruldu ve bu sitede üyeliğim o e postaya bağlı.

Farklılık göremezsiniz derken yani e-mail hesabım silinse bile ona bağlı üyeliklerimde hiçbir değişiklik olmaz mı demek istiyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı