E mail hesabına erişilmiş olabilir mi?

Eren Çakal

Hectopat
Daha fazla  
Bir e-scooter uygulamasında e mail hesabım üzerinden hesap açılmıştı, desteğe yazıp sildirdim ve bir daha hesap açmasın diye kendim oluşturacaktım lakin e postama kod gönderdi ve düşündüm ki kodla giriliyorsa e mail hesabımdan nasıl kodu almış olabilir?

Bir e-scooter uygulamasında e mail hesabım üzerinden hesap açılmıştı, desteğe yazıp sildirdim ve bir daha hesap açmasın diye kendim oluşturacaktım lakin e postama kod gönderdi ve düşündüm ki kodla giriliyorsa e mail hesabımdan nasıl kodu almış olabilir?

Emaillerinizin kayıtlı olduğu cihazlarda virüs taraması yapabilirsiniz.
PC: Malwarebytes, Kaspersky, ESET, BitDefender.
Mobil: Kaspersky, ESET.

Emaillerinizin kayıtlı olduğu cihazlarda virüs taraması yapabilirsiniz.
PC: Malwarebytes, Kaspersky, ESET, BitDefender.
Mobil: Kaspersky, ESET.

Eski laptopum vardı formatladım telefonda karpessky de virüs gözükmüyor yeni sistem almıştım ona da virus olabilecek herhangi bir şey indirmedim ( sistemi şu anda kullanamıyorum içinde sadece Steam, Epic Games, Discord, Brave ve Win RAR var)

Kaspersky'de e-postanı yazarak hangi siteden veri sızıntısı olduğunu öğrenebiliyorsun , bu şekilde şifreni o hesabınla aynı yapmazsan daha iyi olur. Son olarak tam tarama yapıp virüs varsa silersin. Çift aşamalı doğrulama kullanmak da çok faydalı olabiliyor.

Kaspersky'de e-postanı yazarak hangi siteden veri sızıntısı olduğunu öğrenebiliyorsun, bu şekilde şifreni o hesabınla aynı yapmazsan daha iyi olur. Son olarak tam tarama yapıp virüs varsa silersin. Çift aşamalı doğrulama kullanmak da çok faydalı olabiliyor.

Dostum zaten çift aşamalı doğrulamayı geçmişler, konuyu okumadan bir şeyler yazmayın lütfen.

Dostum zaten çift aşamalı doğrulamayı geçmişler, konuyu okumadan bir şeyler yazmayın lütfen.
Kardeşim zaten ilk başta Kaspersky'den e-postasından veri sızıntısı var mı diye baksın diyorum . İkinci olarak virüs taraması yapması lazım adamın bilgisayarında Trojan var yüksek ihtimalle . Son olarak dedim ki iki aşamalı doğrulamasının açık kalması lazım dedim bu adımları yapıp hala çözülmediyse bunu uygular zaten açıksa demekki gerek yok , konuyu okumadığımı nereden çıkarıyorsun ?

Kardeşim zaten ilk başta Kaspersky'den e-postasından veri sızıntısı var mı diye baksın diyorum. İkinci olarak virüs taraması yapması lazım adamın bilgisayarında trojan var yüksek ihtimalle. Son olarak dedim ki iki aşamalı doğrulamasının açık kalması lazım dedim bu adımları yapıp hala çözülmediyse bunu uygular zaten açıksa demek ki gerek yok, konuyu okumadığımı nereden çıkarıyorsun?

Çift aşamalı doğrulama kullanmak da çok faydalı olabiliyor. Demişsin ve konu sahibi zaten kullanıyormuş veya sitenin direkt kendisinde varmış bu özellik. Kod gelmiş ve adamlar kodu almış, konu sahibi Gmail'den kodu nasıl aldıklarını soruyor. Yazdığın yazıda diğer yerler doğru zaten sadece bu kısım hatalı belirtmek istedim.

Kardeşim zaten ilk başta Kaspersky'den e-postasından veri sızıntısı var mı diye baksın diyorum. İkinci olarak virüs taraması yapması lazım adamın bilgisayarında trojan var yüksek ihtimalle. Son olarak dedim ki iki aşamalı doğrulamasının açık kalması lazım dedim bu adımları yapıp hala çözülmediyse bunu uygular zaten açıksa demek ki gerek yok, konuyu okumadığımı nereden çıkarıyorsun?

Trojan olacağını sanmam önceki formatlı ve şuankinde virüslü olabilecek bir şey yok hazır sistem aldığım zamanda 3 ay önceydi virüs olsa çoktan olurdu herhalde.

He bir de e postama gönderilen kodlar gelmiyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı