T tarik_loaded Femtopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #1 İş, Okul, Gündelik kullanım için birincil e-mail olarak hangi servisi tercih etmeliyim? "Adsoyad@" kombinasyonunu Hotmail veya Outlook olarak alabiliyorum. Telaffuz ve görünüm için hangisi daha kolay ve kullanışlı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2022
İş, Okul, Gündelik kullanım için birincil e-mail olarak hangi servisi tercih etmeliyim? "Adsoyad@" kombinasyonunu Hotmail veya Outlook olarak alabiliyorum. Telaffuz ve görünüm için hangisi daha kolay ve kullanışlı?
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 30 Ocak 2022 #2 Gmail kullanıyorum. Hem özellik hem kullanım açısından hoşuma gidiyor. Siz sanırım ama ikisi arasından demişsiniz. Bence Outlook.
Gmail kullanıyorum. Hem özellik hem kullanım açısından hoşuma gidiyor. Siz sanırım ama ikisi arasından demişsiniz. Bence Outlook.
Luthienn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2017 Mesajlar 1.893 Çözümler 6 30 Ocak 2022 #3 Fantezi aramaya gerek yok en iyisi Gmail. Ad soyad kombinasyonunu alamayanlar için AOL iyidir.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.432 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 30 Ocak 2022 #4 İş için ad soyad kombinasyonu alınabilen servis, sosyal medya üyelikleri vs. için gmail kullanıyorum ben. Böylelikle spam vs.den de kurtuluyorum, tertemiz.
İş için ad soyad kombinasyonu alınabilen servis, sosyal medya üyelikleri vs. için gmail kullanıyorum ben. Böylelikle spam vs.den de kurtuluyorum, tertemiz.
Lorem Ipsum Megapat Katılım 21 Eylül 2015 Mesajlar 970 Çözümler 4 30 Ocak 2022 #5 Bence ad soyad kombinasyonu şeklindeki gmail adresi doluysa hotmail kullan.
B BeylerBeyi21 Decapat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #6 Gmail kullanın ama eğer illa bunlardan kullanacağım diyorsanız Hotmail.