E-maile kayıtlı hesapların maili nasıl değiştirilir?

Makaleler
17
Yer
Türkiye
Daha fazla  
E-mailime kayıtlı hesaplarımın (Instagram, Pinterest, Discord, Steam) vb. bunları topluca farklı bir maile geçirme yolu var mı? Yahut hepsini görüntüleyebileceğim bir yer falan? Hatırlayamadığım uygulamalar olabilir. Mail silmeden görüp değiştirmem gerekiyor.

Görüntüleyebileceğim bir yer de mi yok bunları?
Sileceğiniz mail adresinin gelen kutusunda "welcome", "hoş geldiniz", "created" gibi sözcükleri aratıp kayıt mail'lerinden hesapları tespit edebilir ve bu hesaplara giriş yapıp değiştirebilirsiniz. Bu işlemi toplu olarak yapmak mümkün değil.

E-mail servisin haricinde bir yer yok.

Sileceğiniz mail adresinin gelen kutusunda "welcome", "hoş geldiniz", "created" gibi sözcükleri aratıp kayıt mail'lerinden hesapları tespit edebilir ve bu hesaplara giriş yapıp değiştirebilirsiniz. Bu işlemi toplu olarak yapmak mümkün değil.
Mail adresleri asla silinmemeli.

Mail adresleri asla silinmemeli.
Kullanılmıyorsa ve herhangi bir veri sızıntısına yakalanmışsa, her gün onlarca spam mail geliyorsa neden silinmesin ki? Bağlı hesapların mail adresleri değiştirilip silinebilir.

Mail silmeden görüp değiştirmem gerekiyor.
Ben bu mesajdan dolayı konu sahibinin mail hesabını sileceğini düşündüm ama yanlış anlamış da olabilirim. Ama mantıken mail'e bağlı bütün hesapların mail'ini değiştirmek istiyorsa muhtemelen hesabı silecektir.

Mail hesabı içinde(silmediyseniz) gelen mailleri tek tek bakmak gerecek maalesef. Gelen mailleri sildiyseniz geçmiş olsun. Bi' bardak soğuk su iyi gider sildiyseniz.
Kullanılmıyorsa ve herhangi bir veri sızıntısına yakalanmışsa, her gün onlarca spam mail geliyorsa neden silinmesin ki? Bağlı hesapların mail adresleri değiştirilip silinebilir.

Ben bu mesajdan dolayı konu sahibinin mail hesabını sileceğini düşündüm ama yanlış anlamış da olabilirim. Ama mantıken mail'e bağlı bütün hesapların mail'ini değiştirmek istiyorsa muhtemelen hesabı silecektir.

Eski maili silmedim daha, totalde 5 tane mail oluşturdum ve hesapları önem derecelerine göre bu maillere dağıtıyorum. Arada kuytu köşede kalan var mı diye bakıyorum işte. Eski mailde welcome, hoş geldiniz gibi şeyleri aratmak güzel fikir. 10 yıllık mail. 230 bin e-posta birikmiş arkadaşlar. Yüzlerce veri sızıntısına kurban gitmiş. Bir zahmet değiştireyim artık. :D

Eski maili silmedim daha, totalde 5 tane mail oluşturdum ve hesapları önem derecelerine göre bu maillere dağıtıyorum.
Bana bir tane yetiyor ve başıma hiçbir şekilde bela gelmedi. 8 yıldır hem Google hem de Microsoft hesabım var ve aktif olarak kullanıyorum. Bence önem derecesi yok. Girdiğiniz yerlere dikkat ederseniz hiçbir sorun yaşamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı