E-maile kayıtlı hesapların maili nasıl değiştirilir?

Spam filter'ları boşuna yok. Mail'ler hızlıca oluşturulup atılabilecek şeylerdir fakat eğer bir maili yoğun şekilde kullandıysanız içerisinde hangi hesapların olup olmadığını bilemezsiniz. Bahsi geçen maili herhangi bir hesap kurtarma yönteminde kullanmanız gerekebilir. Konu sahibi evet bahsediyor sileceğinden, siz de tekrarlayınca yanıt verdim. Geri dönüşü olmayan bir şeyi kaldırmak istemezsiniz.

Plus adressing diye bir şey var her şey için mail açmana gerek yok ama istersen ayrı da tutarsın tercih meselesi.

Bu arada bu sitenin hızı falan ne ya böyle? İçerisinde dolaşırken canım çıkıyor resmen.

Son düzenleme:

Her birinize tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ancak internette IP, lokasyon, şifreler gibi daha tonlarca verisinin sızdığı bir maili artık tutmayacağım büyük ihtimalle ya. Siler geçerim. Şimdiye kadar geçmediğim hata zaten. Siz de dandirik yerlere kayıt olurken farklı bir mail kullanın arkadaşlar ben gibi ana mailinizi kullanmayın. Minecraft sunucusuna kayıt olduk oradan bile sızabilir mi veri ya? 5 mail açtım, sıraladım bunları. En önemsiz yerlere biriyle, ana hesapları birinde tutacağım gibi gibi.

Girdiğiniz yerlere dikkat ederseniz hiçbir sorun yaşamazsınız.
Hocam iyi diyorsunuz da bunu hiçbir zaman bilemezsiniz ki. Milyonlarca kullanıcısı olan sitelerde bile veri sızıntıları oluyor. Farklı amaçlar için farklı mail adresleri kullanmanız bu açıdan daha güvenli olur. Örneğin devlet kurumları ve banka hesapları için ayrı, sosyal medya hesapları için ayrı, oyun hesapları için ayrı ve çok sık kullanmayacağınız önemsiz siteler için ayrı mail adresleri kullanabilirsiniz.
Plus adressing diye bir şey var her şey için mail açmana gerek yok ama istersen ayrı da tutarsın senin bileceğin iş.
Plus addressing'den asıl mail adresinin algılanması zor bir şey değil. Simplelogin, addy.io gibi mail adresi maskeleme servisleri daha mantıklı bir yöntem. Ama tabii plus addressing de hiç yoktan iyidir.

Eyleminiz kendi tercihiniz ama ben sizin tavsiye verebilecek durumda olduğunuzu düşünmüyorum.

Benim @live.com hesabım günde 15 bruteforce yiyor. Her yere bununla kayıt oldum, sırf adresimi biliyorlar diye tüm ailemi farklı eve taşımam. Her mail elinde sonunda leak'lanir buna göre yol alınmaz.

Bana gereksiz geliyor. Hiçbir şey %100 güvenilir değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…