E-okul 2. Dönem notları yok

Biraz geç olacak ama bende de aynı. Açık liseye geçiş için kredi sorunu çıkarmaz umarım...

Son düzenleme:
Çıkardı mi acaba bende geçeceğim bende de yok çünkü.

Hocam bayağı araştırdım açık lise ile ilgilenen külliyetli bilgiye sahip olan hocalarla konuştum ama sorun çıkarmıyormuş. Öyle diyorlar deneyip göreceğiz

Hocam bayağı araştırdım açık lise ile ilgilenen külliyetli bilgiye sahip olan hocalarla konuştum ama sorun çıkarmıyormuş. Öyle diyorlar deneyip göreceğiz
Ben suan 12.sınıfım da yeni geçeceğim yanı lise de hic kaldığım ders yok acaba kredim kac olur bilgin var mi

Ben şu an 12.sınıfım da yeni geçeceğim yanı lise de hiç kaldığım ders yok acaba kredim kac olur bilgin var mi?

230 civarı olur her türlü mezun olursun ve yalnızca zorunlu (ortak) dersleri vermen gerekir. Ha ama 2 sene boyunca olan 2.dönem notları girilmezse çok kötü olabilir sonuç ama bilmiyorum kesin değil. Ek olarak, sorun olacağını da sanmıyorum yetkili kimseler sorun olmaz diyor.

U
Umarım oyle olur ya bide ben akşam lisesinde okuyorum normalde matematik diye gecen dersler bizde secmeli matematik diye görünüyor normal matematik yok yanı bunlar kredimi etkiler mi düşürür mü acaba

U

Umarım oyle olur ya bir de ben akşam lisesinde okuyorum normalde matematik diye gecen dersler bizde secmeli matematik diye görünüyor normal matematik yok yanı bunlar kredimi etkiler mi düşürür mü acaba?

Bende de seçmeli matematik var. Bak şöyle diyeyim şu an 12'ye geçtin sanırım. 9.sınıfta kaç dersin varsa ve o derslerin saatleri kaçsa ona göre kredi hesaplıyorsun mesela 9'da edebiyat dersi 5 ders ise 5 kredi 1 dönemde toplam 35 saat ders görüyorsan 35 kredi olur. Bir eğitim öğretim yılı da 2 dönemden oluştuğuna göre 1 senede 70 kredi alınıyor (civarıdır. Senin ders sistemini tamamiyle bilmediğim için kesin bir şey söyleyemem.)12'de de açığa geçeceğinden mütevellit 70i(asgari miktarda) 3 ile çarp 210 kredi elde edersin ki bu da mezun olman için hayli hayli yeterli bir miktardadır. Biliyorsun eskiden mezun olmak için şart olan 180 kredi geçen sene 170e düşürüldü artık basit bir şekilde mezun olunabiliyor.

Bu girilmeyen notların dönemi 36 dan mi hesaplanacak yanı yoksa normal 72 mi sorun çıkarmıyor derken ne gibi mesela

Bu girilmeyen notların dönemi 36 dan mi hesaplanacak yanı yoksa normal 72 mi sorun çıkarmıyor derken ne gibi mesela
Ya öyle hesaplanacak ya da hiç hesaplanmayacak ama hesaplanmaması düşük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…