Çınar Çelik Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 729 Çözümler 6 Yer Ankara/Etimesgut/Piyade Mahallesi 5 Şubat 2024 #1 e-Okul'da mobil uygulamada kendimi eklerken öğrenci bulunamadı bilgileri kontrol ediniz hatası alıyorum. Herhangi bir bilgim değişmedi idare ile görüştüm bizlik değil dedi.
e-Okul'da mobil uygulamada kendimi eklerken öğrenci bulunamadı bilgileri kontrol ediniz hatası alıyorum. Herhangi bir bilgim değişmedi idare ile görüştüm bizlik değil dedi.
KargaReis27 Decipat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 1.353 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #2 E okula giriş yapamıyorsanız belki sıkıntı e okuldadır. Ara sıra oluyor böylee şeyler.
Çınar Çelik Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 729 Çözümler 6 Yer Ankara/Etimesgut/Piyade Mahallesi 5 Şubat 2024 #3 KargaReis27 dedi: E okula giriş yapamıyorsanız belki sıkıntı e okuldadır. Ara sıra oluyor böylee şeyler. Genişletmek için tıkla... Ailem takıyor bir şey mi saklıyorsun diyor yoksa umrumda olmaz. Çınar Çelik dedi: Ailem takıyor bir şey mi saklıyorsun diyor yoksa umrumda olmaz. Genişletmek için tıkla... @KargaReis27
KargaReis27 dedi: E okula giriş yapamıyorsanız belki sıkıntı e okuldadır. Ara sıra oluyor böylee şeyler. Genişletmek için tıkla... Ailem takıyor bir şey mi saklıyorsun diyor yoksa umrumda olmaz. Çınar Çelik dedi: Ailem takıyor bir şey mi saklıyorsun diyor yoksa umrumda olmaz. Genişletmek için tıkla... @KargaReis27
KargaReis27 Decipat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 1.353 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #4 Çınar Çelik dedi: Ailem takıyor bir şey mi saklıyorsun diyor yoksa umrumda olmaz. @KargaReis27 Genişletmek için tıkla... Bu kadar takıyorlarsa ver ellerine telefonu baksınlar , giriyor mu girmiyor mu diye. Ben olsam böyle inandırırdım.
Çınar Çelik dedi: Ailem takıyor bir şey mi saklıyorsun diyor yoksa umrumda olmaz. @KargaReis27 Genişletmek için tıkla... Bu kadar takıyorlarsa ver ellerine telefonu baksınlar , giriyor mu girmiyor mu diye. Ben olsam böyle inandırırdım.
Çınar Çelik Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 729 Çözümler 6 Yer Ankara/Etimesgut/Piyade Mahallesi 5 Şubat 2024 #5 KargaReis27 dedi: Bu kadar takıyorlarsa ver ellerine telefonu baksınlar , giriyor mu girmiyor mu diye. Ben olsam böyle inandırırdım. Genişletmek için tıkla... Hocam çözüm değil işte
KargaReis27 dedi: Bu kadar takıyorlarsa ver ellerine telefonu baksınlar , giriyor mu girmiyor mu diye. Ben olsam böyle inandırırdım. Genişletmek için tıkla... Hocam çözüm değil işte
KargaReis27 Decipat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 1.353 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #6 Çınar Çelik dedi: Hocam çözüm değil işte Genişletmek için tıkla... Valla hocam açılırsa gösterin. Yapcak bir şey yok.
Çınar Çelik dedi: Hocam çözüm değil işte Genişletmek için tıkla... Valla hocam açılırsa gösterin. Yapcak bir şey yok.
Çınar Çelik Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 729 Çözümler 6 Yer Ankara/Etimesgut/Piyade Mahallesi 5 Şubat 2024 #7 KargaReis27 dedi: Valla hocam açılırsa gösterin. Yapcak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam lazım hocam
KargaReis27 dedi: Valla hocam açılırsa gösterin. Yapcak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam lazım hocam
KargaReis27 Decipat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 1.353 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #8 Çınar Çelik dedi: Ne yapmam lazım hocam Genişletmek için tıkla... Hocam web ile giriş yapmayı deneyin. Olmadıysa uygulamayı silin yükleyin tekrar deneyin. En kötü denediğiniz cihazı değiştirin.
Çınar Çelik dedi: Ne yapmam lazım hocam Genişletmek için tıkla... Hocam web ile giriş yapmayı deneyin. Olmadıysa uygulamayı silin yükleyin tekrar deneyin. En kötü denediğiniz cihazı değiştirin.