E-Okul devamsızlığım hala girilmedi

yektag0kk

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık bir buçuk hafta önce iki gün devamsızlık yaptım ve son devamsızlık hakkımdı ama hala e-Okul sistemine girilmedi bugün hastayım ve yarın okula gidemeyebilirim yaptığım devamsızlıklar e-Okul'a girilir mi eğer girilirse yarın gitmek zorundayım.

Yaklaşık bir buçuk hafta önce iki gün devamsızlık yaptım ve son devamsızlık hakkımdı ama hala e-Okul sistemine girilmedi bugün hastayım ve yarın okula gidemeyebilirim yaptığım devamsızlıklar e-Okul'a girilir mi eğer girilirse yarın gitmek zorundayım.
Bazen e okula geç işlenir bu. Müdür yardımcılarına bağlı.

Raporunuz varsa verebilirsiniz. Tüm devamsızlığınızı da sildiremezsiniz sadece sınıfta kalmamak için sınıra getirirler
hocam şuan toplam devamsızlığım 27.5 eğer o 2 gün girilirse 29.5 olucak ve yarınıda sayarsak 30.5 gün olucak ama yarın gidemem ne yapmam gerekiyor çok tutuştum lütfen akıl verin

hocam şuan toplam devamsızlığım 27.5 eğer o 2 gün girilirse 29.5 olucak ve yarınıda sayarsak 30.5 gün olucak ama yarın gidemem ne yapmam gerekiyor çok tutuştum lütfen akıl verin
Hocam velinizle okula gidip dilekçe verebilirsiniz.

Beyler E-okul devamsızlık sistemi kapalı gitmezsen yazamıyorlar ama not ve sınav notları yazılıyor
Hayır hocam yanlışınız var sadece o sistem öğretmenlere kapalı. İdarecilere açık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı