L leonidasssss Femtopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #1 e-Okul'a giriyorum, her şeyi doğru dolduruyorum, tamama tıkladıktan sonra anasayfaya tekrar atıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2021
CanK26 Kilopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.458 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #2 Şu an bende giremiyorum ama eğer telefonunuz varsa VBS uygulamasından girebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.161 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #3 leonidasssss dedi: e-Okul'a giriyorum, her şeyi doğru dolduruyorum, tamama tıkladıktan sonra anasayfaya tekrar atıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Google'dan girince bana da aynı şeyi yapıyor. Mobil uygulamasından girebilirsin eğer ki not öğrenmek istiyorsan. Artı 0 Eksi
leonidasssss dedi: e-Okul'a giriyorum, her şeyi doğru dolduruyorum, tamama tıkladıktan sonra anasayfaya tekrar atıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Google'dan girince bana da aynı şeyi yapıyor. Mobil uygulamasından girebilirsin eğer ki not öğrenmek istiyorsan.
KS KS L leonidasssss Femtopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #4 Oradanda olmuyor Artı 0 Eksi
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.161 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #5 leonidasssss dedi: Oradan da olmuyor. Genişletmek için tıkla... Tek çare düzelmesini beklemek hocam. Elbet ki en kısa zamanda düzelecek. Artı 0 Eksi
leonidasssss dedi: Oradan da olmuyor. Genişletmek için tıkla... Tek çare düzelmesini beklemek hocam. Elbet ki en kısa zamanda düzelecek.
CanK26 Kilopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.458 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #6 leonidasssss dedi: Oradanda olmuyor Genişletmek için tıkla... MEB E-OKUL VBS - Google Play'de Uygulamalar E-okul Veli Bilgilendirme Sistemi play.google.com Bunu kullanıyorsunuz değil mi? Artı 0 Eksi
leonidasssss dedi: Oradanda olmuyor Genişletmek için tıkla... MEB E-OKUL VBS - Google Play'de Uygulamalar E-okul Veli Bilgilendirme Sistemi play.google.com Bunu kullanıyorsunuz değil mi?
KS KS L leonidasssss Femtopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #7 CanK26 dedi: MEB E-OKUL VBS - Google Play'de Uygulamalar E-okul Veli Bilgilendirme Sistemi play.google.com Bunu kullanıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... evet Artı 0 Eksi
CanK26 dedi: MEB E-OKUL VBS - Google Play'de Uygulamalar E-okul Veli Bilgilendirme Sistemi play.google.com Bunu kullanıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... evet
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.161 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #8 leonidasssss dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun düzeldi bende. Sizde de düzeldi mi? Artı 0 Eksi
KS KS L leonidasssss Femtopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #9 Arthur_Callahan dedi: Hocam sorun düzeldi bende. Sizde de düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Evet düzeldi Artı 0 Eksi
Arthur_Callahan dedi: Hocam sorun düzeldi bende. Sizde de düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Evet düzeldi