learnage Megapat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2020 #1 Merhaba, e-Okul hesabıma giriş yaptığım bilgisayardan çıkış yapmadım. Notlarıma bakıp bakıp sırıtan insanlar var. e-Okul'da başka cihazlardan da çıkış yapmak gibi bir seçeneğim var mı? Teşekkürler.
Merhaba, e-Okul hesabıma giriş yaptığım bilgisayardan çıkış yapmadım. Notlarıma bakıp bakıp sırıtan insanlar var. e-Okul'da başka cihazlardan da çıkış yapmak gibi bir seçeneğim var mı? Teşekkürler.
emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 8 Ocak 2020 #2 Maalesef : (.
learnage Megapat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2020 #3 O halde bilgi işlem ile iletişime geçmeyi deneyeceğim. O kadar rencide oldum ki ofiste, lavoboya çıkıp istifra ettim mide bulantısından.
O halde bilgi işlem ile iletişime geçmeyi deneyeceğim. O kadar rencide oldum ki ofiste, lavoboya çıkıp istifra ettim mide bulantısından.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2020 #4 10 dakika boyunca hiçbir işlem yapmazsan hesaptan atıyor. Tabi chrome bilgileri kaydettiyse yine girerler.
10 dakika boyunca hiçbir işlem yapmazsan hesaptan atıyor. Tabi chrome bilgileri kaydettiyse yine girerler.