İcardiemir99 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 469 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #11 1 saat önce hocam not girmiş kapanmamış. Artı 0 Eksi
Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 19 Ocak 2022 #12 Zenvoy dedi: Öğretmenlere not girişi kapandı. İdare devamsızlık ve not girişi yapabilir. Genişletmek için tıkla... Cuma günü resim sınavı var 2. notumuzu daha girmedi nasıl olacak o iş? Artı 0 Eksi
Zenvoy dedi: Öğretmenlere not girişi kapandı. İdare devamsızlık ve not girişi yapabilir. Genişletmek için tıkla... Cuma günü resim sınavı var 2. notumuzu daha girmedi nasıl olacak o iş?
Solistrakya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.098 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #13 Ousia dedi: Cuma günü resim sınavı var 2. notumuzu daha girmedi nasıl olacak o iş? Genişletmek için tıkla... Girmedi yazamaz kendi sorunu, 1. notunuzu verebilir ama cuma yapıp karneye işlemesi imkansız. Ve sanırım ortaokula gidiyorsunuz. Artı 0 Eksi
Ousia dedi: Cuma günü resim sınavı var 2. notumuzu daha girmedi nasıl olacak o iş? Genişletmek için tıkla... Girmedi yazamaz kendi sorunu, 1. notunuzu verebilir ama cuma yapıp karneye işlemesi imkansız. Ve sanırım ortaokula gidiyorsunuz.
Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 19 Ocak 2022 #14 Solistrakya dedi: Girmedi yazamaz kendi sorunu, 1. notunuzu verebilir ama cuma yapıp karneye işlemesi imkansız. Ve sanırım ortaokula gidiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Şimdi benim ortalamam kırılacak mı bunun yüzünden? Artı 0 Eksi
Solistrakya dedi: Girmedi yazamaz kendi sorunu, 1. notunuzu verebilir ama cuma yapıp karneye işlemesi imkansız. Ve sanırım ortaokula gidiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Şimdi benim ortalamam kırılacak mı bunun yüzünden?
Solistrakya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.098 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #15 Ousia dedi: Şimdi benim ortalamam kırılacak mı bunun yüzünden? Genişletmek için tıkla... Okulun daha karne basmadıysa öğretmenin uğraşıp idareden değiştirebilir. Ama uğraşcağını sanmıyorum. Artı 0 Eksi
Ousia dedi: Şimdi benim ortalamam kırılacak mı bunun yüzünden? Genişletmek için tıkla... Okulun daha karne basmadıysa öğretmenin uğraşıp idareden değiştirebilir. Ama uğraşcağını sanmıyorum.