My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 5 Haziran 2023 #11 orem.d dedi: Bende gitmedim 2 gün okula yok yazmamışlar. Sınıfı geçelim diye kıyak geçiyorlar herhalde. Genişletmek için tıkla... WolreaG dedi: Hocam benim de 2-3 gün yazılmadı başka arkadaşlarımında yazılmadı fakat siz şu an sınıfta kalıyorsunuz farkında mısınız? Genişletmek için tıkla... TurkishHepiNeyşın34 dedi: Bana bu dönem girmediler sadece bir yarım gün girdiler bu dönem 15 gün okul ektim herhalde bu saaten sonra girmezler girerlerse zaten battık demektir. Genişletmek için tıkla... Kimseye girmediklerine göre daha girmezler herhalde.
orem.d dedi: Bende gitmedim 2 gün okula yok yazmamışlar. Sınıfı geçelim diye kıyak geçiyorlar herhalde. Genişletmek için tıkla... WolreaG dedi: Hocam benim de 2-3 gün yazılmadı başka arkadaşlarımında yazılmadı fakat siz şu an sınıfta kalıyorsunuz farkında mısınız? Genişletmek için tıkla... TurkishHepiNeyşın34 dedi: Bana bu dönem girmediler sadece bir yarım gün girdiler bu dönem 15 gün okul ektim herhalde bu saaten sonra girmezler girerlerse zaten battık demektir. Genişletmek için tıkla... Kimseye girmediklerine göre daha girmezler herhalde.
Tunahan£Wkbukut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 5 Haziran 2023 #12 My Funny Valentine dedi: Geçen çarşamba, perşembe, cuma ve bu pazartesi okula gitmeme rağmen e-Okul'da gitti diye gözüküyorum. e-Okul kapandı mı? Eki Görüntüle 1807912 Genişletmek için tıkla... Hocam sınıfta kalıyorsunuz hemen e-Okul kapanmadan sildirin devamsızlığı.
My Funny Valentine dedi: Geçen çarşamba, perşembe, cuma ve bu pazartesi okula gitmeme rağmen e-Okul'da gitti diye gözüküyorum. e-Okul kapandı mı? Eki Görüntüle 1807912 Genişletmek için tıkla... Hocam sınıfta kalıyorsunuz hemen e-Okul kapanmadan sildirin devamsızlığı.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 5 Haziran 2023 #13 Tunahan£Wkbukut dedi: Hocam sınıfta kalıyorsunuz hemen e-Okul kapanmadan sildirin devamsızlığı. Genişletmek için tıkla... Ne zaman kapanacak ki?
Tunahan£Wkbukut dedi: Hocam sınıfta kalıyorsunuz hemen e-Okul kapanmadan sildirin devamsızlığı. Genişletmek için tıkla... Ne zaman kapanacak ki?
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 5 Haziran 2023 #14 My Funny Valentine dedi: Ne zaman kapanacak ki? Genişletmek için tıkla... Hocam bugün gidin sildirin.
My Funny Valentine dedi: Ne zaman kapanacak ki? Genişletmek için tıkla... Hocam bugün gidin sildirin.
Tunahan£Wkbukut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 5 Haziran 2023 #15 My Funny Valentine dedi: Ne zaman kapanacak ki? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla karne basımından bir hafta önce kapanıyor durmanız hata bu şekilde sınıfta kalıyorsunuz.
My Funny Valentine dedi: Ne zaman kapanacak ki? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla karne basımından bir hafta önce kapanıyor durmanız hata bu şekilde sınıfta kalıyorsunuz.
alihan123 Kilopat Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 198 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #16 My Funny Valentine dedi: Eğer yazılıyorsa bu cuma 4 günlük raporla gideceğim daha da karneye kadar gitmem zaten. Genişletmek için tıkla... Sen onu boş ver aile al git sildir sınıfta kalacaksın kardeşim.
My Funny Valentine dedi: Eğer yazılıyorsa bu cuma 4 günlük raporla gideceğim daha da karneye kadar gitmem zaten. Genişletmek için tıkla... Sen onu boş ver aile al git sildir sınıfta kalacaksın kardeşim.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 5 Haziran 2023 #17 Tunahan£Wkbukut dedi: Bildiğim kadarıyla karne basımından bir hafta önce kapanıyor durmanız hata bu şekilde sınıfta kalıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bu cuma rapor versem sayılır mı?
Tunahan£Wkbukut dedi: Bildiğim kadarıyla karne basımından bir hafta önce kapanıyor durmanız hata bu şekilde sınıfta kalıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bu cuma rapor versem sayılır mı?
Tunahan£Wkbukut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 5 Haziran 2023 #18 My Funny Valentine dedi: Bu cuma rapor versem sayılır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam raporlu hakkınızda kalmamış ki sizin gidip sildirmeniz gerekiyor direk yoksa kalıyorsunuz.
My Funny Valentine dedi: Bu cuma rapor versem sayılır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam raporlu hakkınızda kalmamış ki sizin gidip sildirmeniz gerekiyor direk yoksa kalıyorsunuz.
Artoryus Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 241 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek boş adam 5 Haziran 2023 #19 Özürsüz devamsızlığın 10 günü geçmiş özürlü devamsızlık 20 günü geçerse sınıfta kalıyorsun. Özürsüzleri özürlüye geçirme gibi bir hakkınızda yok sildirmeniz gerek
Özürsüz devamsızlığın 10 günü geçmiş özürlü devamsızlık 20 günü geçerse sınıfta kalıyorsun. Özürsüzleri özürlüye geçirme gibi bir hakkınızda yok sildirmeniz gerek
Qwerty12321 Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 95 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #20 Kapanmadı. Yazılılarımız bugün başladı.