e-Okul kapandı mı?

Snowsat

Hectopat
Yer
Sancaktepe
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Meslek
Com Eng
Arkadaşlar benim 1 tane sorumluluk sınavım vardı. 14 Haziran'da girmiştim hala e-Okul'a girilmemiş. Acaba e-Okul kapandığı için mi girmiyor hocalar yoksa birkaç güne girilir mi? Sınavı hoca okumuştu bile fakat hala sorumlu gözüküyorum.

Sınavı geçmiş miydin? Bu saatten sonra not giriliyor mu bilmiyorum ama zannetmiyorum. Karne vs. verildi.

Sınavı geçmiş miydin? Bu saatten sonra not giriliyor mu bilmiyorum ama zannetmiyorum. Karne vs. verildi.

75 üstü aldım hoca okudu fakat hala girilmedi diploma dagıtırılma aşamasında sıkıntı çıkaracak girilmez ise.

Kısmen kapalı, not girişleri açık değil fakat normal giriş hala yapılabiliyor, e-karne ye falan bakabiliyorsun fakat not girişleri kapalı.

75 üstü aldım hoca okudu fakat hala girilmedi diploma dagıtırılma aşamasında sıkıntı çıkaracak girilmez ise.
Hocam not girişleri cuma gününden bi kaç gün önce kapanmıştı, geçmiş olsun.

Normalde not girişleri öğretmen tarafından son 1 hafta kala kapatılıyordu yanlış hatırlamıyorsam ancak müdür yardımcıları aracılığıyla sonradan not girişi yapılabilme imkanı var emin olmadığım şey ise bunun okulun karneleri dağıtmasından sonra bu imkanının hâlâ devam edip etmediği hakkında bilgim yok.

Hacı bu normal sınav değil ki sorumluluk sınavı ben bu sınava çalışıp gelmişim ve tek ben girmedim bu sınava 15 20 kişide belki girmiştir not girişleri kapanıyorsa hocalar neden acele davranıp notları girmiyorlar.

Hocaya ulaş sor. Diger sorumluluğa girenlerin notları da mi girilmemis arkadaşlarından öğren.

Hocaya ulaş sor. Diger sorumluluğa girenlerin notları da mi girilmemis arkadaşlarından öğren.

Ulaştım fakat hoca geri dönmedi pazartesi okulu aramayı düşünüyorum o zaman kadar girilmez ise not.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…