e-Okul kapandıktan sonra devamsızlık 2. dönem girilebilir mi?

Türkay38

Centipat
Evet bildiğiniz üzere cuma günü karne dağıtılıyor, babası/annesi öğretmen olan arkadaşlarımdan da çarşamba günü e-Okul'un kapanacağını duydum. Çoğu kişi gelmeyecekmiş, devamsızlık işlemiyormuş. Benim merak ettiğim ise son hafta yapılan devamsızlık 2. dönem girilebilir mi?

Evet bildiğiniz üzere cuma günü karne dağıtılıyor, babası/annesi öğretmen olan arkadaşlarımdan da çarşamba günü e-Okul'un kapanacağını duydum. Çoğu kişi gelmeyecekmiş, devamsızlık işlemiyormuş. Benim merak ettiğim ise son hafta yapılan devamsızlık 2. dönem girilebilir mi?

2. Dönem girilir. Ancak okula ve yönetime bağlı. Her okul girecek diye bir şey yok. Ancak yasal olarak bakıldığında ve işlem konusunda girilmesi gerekir. Ancak 2.dönem özellikle çarşamba ve perşembe günleri genel olarak girilmez. 2.Dönem son haftası da öğrenciler genel olarak kullanmadığı devamsızlığı vb durumlardan dolayı gelmiyor.

Her türlü girilecek. Okula gitmeme gibi bir planınız varsa rapor ya da veli izni alın. Yok yazılacaksınız. Özürlü veya özürsüz.

Ben geçen sene son hafta 2 3 gün gitmedim yok yazmadılar 2.döneme de işlemedi.

Şu ana kadar öyle bir şey yaşamadım ama şu zamanda nasıl olur bilemem… Eğer öyle büyük bir söylenti varsa ve riskli gözüküyorsa risk almayın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı