Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 11 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar not girişleri vb ne zaman kapanacak? Bayağı bir hocamız not girmedi ondan soruyorum geç bir tarihte mi olacak?
Arkadaşlar not girişleri vb ne zaman kapanacak? Bayağı bir hocamız not girmedi ondan soruyorum geç bir tarihte mi olacak?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.930 Makaleler 65 Çözümler 1.049 11 Haziran 2022 #2 Karneler 17 Haziran'da veriliyor, Salı ya da Çarşamba kapatılır muhtemelen. Bu tarz durumlarda idare öğretmene hatırlatma yapıyor zaten. Sorun yok.
Karneler 17 Haziran'da veriliyor, Salı ya da Çarşamba kapatılır muhtemelen. Bu tarz durumlarda idare öğretmene hatırlatma yapıyor zaten. Sorun yok.
Emre Aydın 1452 Hectopat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 471 11 Haziran 2022 #3 Yanlış anlamışum bu haftaya kadar girerler.
destanyazan Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 454 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #4 Everythink dedi: Arkadaşlar not girişleri vb ne zaman kapanacak? Bayağı bir hocamız not girmedi ondan soruyorum geç bir tarihte mi olacak? Genişletmek için tıkla... Pazartesi kapanacak diyorlar.
Everythink dedi: Arkadaşlar not girişleri vb ne zaman kapanacak? Bayağı bir hocamız not girmedi ondan soruyorum geç bir tarihte mi olacak? Genişletmek için tıkla... Pazartesi kapanacak diyorlar.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 11 Haziran 2022 #5 Bazı arkadaslarim pazar aksami kapanacak dedi simdiye kadar girmedilerse yarin mi girecekler unuttular diye korkuyorum
Bazı arkadaslarim pazar aksami kapanacak dedi simdiye kadar girmedilerse yarin mi girecekler unuttular diye korkuyorum
SoulFly34 Çağrı Kilopat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 168 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Haziran 2022 #6 Everythink dedi: Arkadaşlar not girişleri vb ne zaman kapanacak? Bayağı bir hocamız not girmedi ondan soruyorum geç bir tarihte mi olacak? Genişletmek için tıkla... Çok büyük bir ihtimalle en geç Çarşamba günü kapatılmış olur. Eğer not girişi yapmayan bir öğretmen falan olursa Perşembe günü de kapatabilirler.
Everythink dedi: Arkadaşlar not girişleri vb ne zaman kapanacak? Bayağı bir hocamız not girmedi ondan soruyorum geç bir tarihte mi olacak? Genişletmek için tıkla... Çok büyük bir ihtimalle en geç Çarşamba günü kapatılmış olur. Eğer not girişi yapmayan bir öğretmen falan olursa Perşembe günü de kapatabilirler.
429905 Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #7 Everythink dedi: Arkadaşlar not girişleri vb ne zaman kapanacak? Bayağı bir hocamız not girmedi ondan soruyorum geç bir tarihte mi olacak? Genişletmek için tıkla... Hafta sonu girebilirler ya da sınav olmayan kişiler varsa bekletiyor olabilir öğretmenleriniz.
Everythink dedi: Arkadaşlar not girişleri vb ne zaman kapanacak? Bayağı bir hocamız not girmedi ondan soruyorum geç bir tarihte mi olacak? Genişletmek için tıkla... Hafta sonu girebilirler ya da sınav olmayan kişiler varsa bekletiyor olabilir öğretmenleriniz.