e-Okul not sistemi saçma geliyor

Onu demiyorum bu sistem saçma diyorum. Farklı şeylere göre ortalama düşebilir mesela 1. sınavdan 89 aldım diyelim 2.'de 70 alırsam düşsün mesela örnek. Ya da daha az düşebilir ortalama.

Ortalama kaç puan düştü?

Haftada kaç ders saati o dersi gördüğüne göre etkisi değişir. Sistem çok güzel diyemem ama kendi içerisinde tutarlı. Mobil e-Okul'un varlığı kötü aslında. (Sitede hala ortalama göstermiyordur diye varsayıyorum.) Ortalamayı sadece notu girilen derslerden hesaplıyor çünkü.

Bize burada 2 puan az aldım diye ağlamak için mi geldin notlarınla hava atmak için mi delikanlı gibi söyle. 99 ortalama olmuş 1 puan düşer Max 0,1 etkiler ortalamayı.
Notlarımla hava atmak yada ağlamak için değil ortalamanın fazla düşmesi sadece fikrimi söyledim.

Onu demiyorum bu sistem saçma diyorum. Farklı şeylere göre ortalama düşebilir mesela 1. sınavdan 89 aldım diyelim 2.'de 70 alırsam düşsün mesela örnek. Ya da daha az düşebilir ortalama.

Ortalama: İki ya da ikiden çok nicelik toplamının, bu niceliklerin sayısına bölünmesinden çıkan (sayı)

Ders saati ağırlığına göre hesaplandığı için ortalamaya biraz etkisi olmuş olabilir.

Arkadaşlar e-Okul not sistemi bana saçma geliyor. 1. sınavdan 100 aldım 2.'de 98 aldım ortalamam düştü. Sizce iyi bir şey mi bu?
Tam tersi E okulu çok seviyorsun herhalde profil fotoğrafın da e okuldan alınmış gibi (!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…