İyi de benim mezuniyet belgesine ihtiyacım var nasıl çıkartacağım onu ortaokul diplomasi e-Devlet'te gozukmuyor
Farkli bi sehirdeyim ama herhangi bi ortaokula gitsem cikartabilirmiyimkiHerhangi bir okula gidin ve yardım isteyin.
Ortaokul diplomasını mezun olduğunuz okuldan çıkartmanız gerekiyor. Açık olarak ortaokulu bitirmediğiniz sürece e-Devlet üzerinden ortaokul diploması görüntüleyemezsiniz. Okuduğunuz ortaokul ile görüşerek belge alabilirsiniz.iyide benim mezuniyet belgesine ihtiyacim var nasil cikarticam onu ortaokul diplomasi edevlette gozukmuyor
Bulundugum sehirdeki ilçe egitim mudurlugune gidersem belgeyi temin edebilirmiyim pekiOrtaokul diplomasını mezun olduğunuz okuldan çıkartmanız gerekiyor. Açık olarak ortaokulu bitirmediğiniz sürece e-Devlet üzerinden ortaokul diploması görüntüleyemezsiniz. Okuduğunuz ortaokul ile görüşerek belge alabilirsiniz.
Bulundugum sehirdeki ilçe egitim mudurlugune gidersem belgeyi temin edebilir miyim peki.
Her okulun sitesi olur o sitedede iletişim numarası olur bence onlarla görüşüp alabilirsin.Bulundugum sehirdeki ilçe egitim mudurlugune gidersem belgeyi temin edebilirmiyim peki
Zannetmiyorum fakat deneyebilirsiniz. Ben zamanında, ihtiyacım olduğunda mezun olduğum ortaokuldan almıştım.Bulundugum sehirdeki ilçe egitim mudurlugune gidersem belgeyi temin edebilirmiyim peki
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.