e-Okul'a girilmiyor

hebevnejs

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, e-Devlet'e yönlendiriyor ve giremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar selam, e-Devlet'e yönlendiriyor ve giremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Velinin e devletiyle giris yapıp onayladiktan sonra ismin cikiyor e-Okul'a ekle deyip ekleniyorsun.

Velinin e devletiyle giris yapıp onayladiktan sonra ismin cikiyor e-Okul'a ekle deyip ekleniyorsun.
Hocam nasıl yani velimin e devletiyle girisi nasıl yapacağım ? Onun e-devlet şifresini mi yazacağım ?

Merhaba, yeni gelen güncelleme ile artık e-Okul'a sadece e-Devlet ile giriliyor. Anne veya babanın e-Devlet hesabı ile giriş yapabilirsin.

Artık velinin e devleti ile girmek zorundasın. Mobil uygulamada da böyle internette de böyle. Kendi e devletin olmuyor, onu boşa deneme. Mobil uygulama içerisinde bir kere e devlete giriş yapınca bir daha girmene gerek kalmıyor. Annen veya babandan tek seferlik istersen yetecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…