e-Okul'a girilmiyor

Mesela eokula pc üzerinden girdiğimde Henüz kimliğinizi doğrulamadınız... hatası çıkıyor

Annemin e-devlet şifresini girdim ancak kimlik no veya şifre hatalıdır diyor.TC no'ya kendi numaramızı yazacağız diye biliyorum.

Annemin e-devlet şifresini girdim ancak kimlik no veya şifre hatalıdır diyor.TC no'ya kendi numaramızı yazacağız diye biliyorum.
TC'ye de velininkini yazacaksın. Onun e devletine giriyorsun.

Annemin e-Devlet şifresini girdim ancak kimlik no veya şifre hatalıdır diyor. T.C. No'ya kendi numaramızı yazacağız diye biliyorum.

T.C. ve şifreye velinin bilgilerini yazacaksın. Kendi annenin e-Devlet hesabına girdikten sonra otomatik olarak öğrenci seçin tarzı bir şey çıkıyor. Oradan da kendi adını seçiyorsun.

Dostum kendi kendinin velisi olamacağına göre velilerinden birisinin e-Devlet şifresini yazarak doğrulama yapacaksın sonra da giriş sağlayabilirsin.

Hepinize çok teşekkür eder,iyi sosyaller dilerim arkadaşlar.

arkadaşlar selam ben dediklerinizi yaptım fakat sorun şu veli bilgilendirme sistemine bağlan diyorum ama aynı sayfaya beni geri atıyor çözümü bilen varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…