Yeni gelen kimlik doğrulamasından sonra giriş yapamıyorum. Velimin e-Devlet'inden giriş yapmayı denedim ama velisi bulunduğunuz öğrenci bulunamamaktadır diyor ve giriş yapamıyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Müdür yardımcısına vs söylesem düzeltebilirler mi?
Artık bütün e-okul sistemi veli üzerine devredildi yani hangi veliniz sizin üstünüze yetkili ise (buna e-devletten bakılıyor) onun e-devlet şifresi ile giriş yapmanız lazım.
Artık bütün e-Okul sistemi veli üzerine devredildi yani hangi veliniz sizin üstünüze yetkili ise (buna e-Devlet'ten bakılıyor) onun e-Devlet şifresi ile giriş yapmanız lazım.
Denedim ama dediğim gibi velisi bulunduğunuz öğrenci bulunamamaktadır diyor durumlar biraz karışık o yüzden olabilir. Müdür yardımcısına söylesem düzeltebilirler mi?
Denedim ama dediğim gibi velisi bulunduğunuz öğrenci bulunamamaktadır diyor durumlar biraz karışık o yüzden olabilir. Müdür yardımcısına söylesem düzeltebilirler mi?
Hocam bir ara çökmüştü şu an e-Devlet üzerinden giriş yapılıyor ama ailevi durumlarım karışık olduğundan dolayı gözükmüyor o yüzden giriş yapamıyorum ben.
Artık bütün e-okul sistemi veli üzerine devredildi yani hangi veliniz sizin üstünüze yetkili ise (buna e-devletten bakılıyor) onun e-devlet şifresi ile giriş yapmanız lazım.