e-Okul'da "g" girilen not

kayrax1z

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus PRIME H610M-K D4 H610 3200 MHz DDR4 LGA1700 mATX
MSI VGA GEFORCE RTX 3060 VENTUS 2X 12G OC
Corsair CMSX16GX5M1A4800C40 16GB (1X16GB) Ddr5 4800MHZ
Arkadaşlar merhaba. Benim teknoloji tasarim dersinden 2. sinavim g olarak gozukuyor. İlk sinavim 80 falan ve ders iciyle beraber teknoloji tasarim dersi ortalamam 63 oluyor. Sali gunu proje teslim edecegim, g girilen notu 80 falan yapsa tüm derslerimin ortalamasi 84, şu an onu 1 puan bile yukseltir mi? Gece gece stres oldum takdir alamayacagim diye yardim edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Benim teknoloji tasarim dersinden 2. sinavim g olarak gozukuyor. İlk sinavim 80 falan ve ders iciyle beraber teknoloji tasarim dersi ortalamam 63 oluyor. Sali gunu proje teslim edecegim, g girilen notu 80 falan yapsa tüm derslerimin ortalamasi 84, şu an onu 1 puan bile yukseltir mi? Gece gece stres oldum takdir alamayacagim diye yardim edin.

Ortalama hesaplama sitelerine girip yazın dersin kredisi vs. etken var ortalamayı değiştirecek.

G zaten 0 demek pandemi zamanı sınavlara gitmemiştim lisedeyken zaten geçerli olmaz diye. 3-5 tane G vardı. Düzelttiklerinde ortalamanız artar. Örneğin ilk sınav 80 ikinci 90 olsa 85 ortalama olur takdir alırsınız.

Ortalama Hesaplama sitelerini kullanabilirsin.

Bu yaşlar bir daha gelmeyecek boş boş hiçbir anlamı olmayan belgeler için strese girme yeni bir şeyler öğrenmeye bak tadını çıkar kardeşim ben sana çalışma demiyorum sadece strese gerek yok.

Bu yaşlar bir daha gelmeyecek boş boş hiçbir anlamı olmayan belgeler için strese girme yeni bir şeyler öğrenmeye bak tadını çıkar kardeşim ben sana çalışma demiyorum sadece strese gerek yok.

Ya sonuna kadar haklısınız abi ama ailem için strese giriyorum zaten benim için problem yok 70 olsa da kafi ama ailem hoş karşılamıyor

Takdir alıp almaman çok mu önemli canım kardeşim, sen aldığın bilgiye bak gerisi ancak bir kağıt parçası. Böyle şeyler için stres yapmana gerek yok. :)
çok haklısın abi ama ailem çok kızıyor onun için yani yoksa benim için problem yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı