Çözüldü E-planet sınırsız internette 100 GB sınır var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cid_Kagenou

Decapat
Makaleler
2
Sözde "sınırsız" olarak aldığımız internette limit varmış. Bir GTA yükledim diye interneti uzun süredir adamakıllı kullanamıyorum. Şikayet edebileceğim nereler var acaba? Veya burada ben haklı mıyım? Sonuçta 400 TL'yi sadece 100 GB sınırı olan bir internete harcamak saçmalık.

Çözüm

Bu firmanın adını ilk kez duyuyorum bunun bir benzerini Superonline da yapıyor taahhütsüz kullanıcılarına 500 GB kotalı internet satıyorlar.

1.5 yıl boyunca bu iğrenç internetten ayrılamayacağız maalesef. Taahhüt varken 2 kat zam yaptılar.

Taahhüt varken kafalarına göre sürekli zam yapamazlar e-planet incelediğimde 9 ayda bir fiyat değişikliği olduğu gözüküyor.

Bu firmanın adını ilk kez duyuyorum bunun bir benzerini Superonline da yapıyor taahhütsüz kullanıcılarına 500 GB kotalı internet satıyorlar.

1.5 yıl boyunca bu iğrenç internetten ayrılamayacağız maalesef. Taahhüt varken 2 kat zam yaptılar.

Taahhüt varken kafalarına göre sürekli zam yapamazlar e-planet incelediğimde 9 ayda bir fiyat değişikliği olduğu gözüküyor.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…