E-posta adreslerim ve numaram çalınmaya çalışılıyor

Geçenlerde Microsoft, 'hesabınız başka birinin eline geçmiş olabilir' diye sürekli mesaj atıyordu. Attığı hesaplarla ilgili şifre değişikliği yaptım fakat dün gece saldırmış çalmaya uğraşan kişi. Instagram ve Twitter hesabım gitti. Instagram hesabı kapalı değil açık ve millete garip garip mesaj atmasından veya paylaşım yapmasından tırsıyorum biraz açıkçası. Telefonuma da WhatsApp üzerinden +69'lu numaralardan merhaba diye mesajlar gelmeye başladı. Bu hesapları tamamen kapatsam kurtulabilir miyim? Bir de bunu yapan kişi beni tanıyan biri olması çok düşük ihtimal çünkü sadece 1 oyuna kaydolmak için açtığım e-posta'lara bile saldırmış. E-posta'yı ben bile unuttum. Bu durumda ne yapmam gerekiyor bundan sonra ki zamanda kendimi güvenceye almak için. Kullandığım tüm uygulamalardan mail adreslerini yeni bir hesap açıp değiştim.

https://www.google.com/url?sa=t&rct...usg=AOvVaw080L0ixHBWm6wDMj26HsoQ&opi=89978449

Bilgisayarınızda virüs gibi şeyler olabilir mi?

Ek güvenlik aşamalarını açın (telefon numarası, kuvenlik kodları, en yakın arkadaşınızın ismi vs.). Bilgisayarınızda virüs taramasi yapın.

Virus olabileceğini dair hiçbir izlenim yok bilgisayarımda ama şüphelenmedim değil yani. Nasıl öğrenebilirim yada direkt format mı atmalıyım?
Kaspersky gibi uygulamalar vardı sanırsam hocam PC için antivirüs programlarını pek bilmiyorum diğer konulara bakıp iyice öğrenin sonra tam tarama yapın.

Herhangi bir linke/butona tıklamadıkça, telefona gelen SMS'leri/onay taleplerini onaylamadıkça hiçbir şey olmaz. Senin gibi son kullanıcıyı bilgilendirmediğimiz sürece bu devran döner.

Herhangi bir linke/butona tıklamadıkça, telefona gelen SMS'leri/onay taleplerini onaylamadıkça hiçbir şey olmaz. Senin gibi son kullanıcıyı bilgilendirmediğimiz sürece bu devran döner.
Zaten böyle birşey yapmadım. Son yıllarda hayatım işten geldikten sonra biraz PC'de TFT oynarken arkada birşeyler dinleyerek ve telefondan Twitter'a girerek geçiyor. Ne link ne bir onay gelmedi benim haberim olmayan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…