Merhaba. E-postam gelmiyor. Diğer hesapta sorun yok ama en önemli hesapta sorun var ve o hesap çok önemli her şeyim orada. E-posta almam lazım spama bak falan demeyin, baktım zaten.
Büyük ihtimalle depolama alanı dolu.Merhaba. E-postam gelmiyor. Diğer hesapta sorun yok ama en önemli hesapta sorun var ve o hesap çok önemli her şeyim orada. E-posta almam lazım spama bak falan demeyin, baktım zaten.
Büyük ihtimalle depolama alanı dolu.
Google Fotoğraflar ile hafıza dolmuş olabilir silin.
Senkronizasyonunuz açık mı? Veya Gmail ise hesapta limitli bir boyut sınırı var diye biliyorum (GB olarak).
(Ben sorunu Google Fotoğraflar ve Drive'da çok fazla dosya olduğundan silerek çözmüştüm.)
Google fotoğraflara girin ve silin.Nasıl silebilirim?
Telefondan veya gmailin kayıtılı olduğu yerden drive ve google fotoğraflar uygulamalarına girin yedekli fotoğraflarınızı silerseniz yer açılacaktır. Veya ekstra yer için aylık 5-6 tl gibi bir fiyat istiyor diye biliyorum.Nasıl silebilirim?
Google Fotoğraflar'a girin ve silin.
Telefondan veya Gmail'in kayıtılı olduğu yerden Drive ve Google Fotoğraflar uygulamalarına girin yedekli fotoğraflarınızı silerseniz yer açılacaktır. Veya ekstra yer için aylık 5-6 TL gibi bir fiyat istiyor diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.