jestere1231231 Kilopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 617 Çözümler 2 25 Kasım 2023 #1 Merhaba e-posta'mın şifresini unuttum. Telefon doğrulaması falan yapmamıştım ve telefonumu sıfırladım. Acaba şu anda nasıl giriş yapabilirim?
Merhaba e-posta'mın şifresini unuttum. Telefon doğrulaması falan yapmamıştım ve telefonumu sıfırladım. Acaba şu anda nasıl giriş yapabilirim?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.523 Makaleler 49 Çözümler 12 26 Kasım 2023 #2 Bulunamaz maalesef. Telefon numara veya diğer girdiler olmadıktan sonra girme imkanın yok. Bir bardak soğuk su iyi gider. Üzgünüm yapılacak bir şey yok.
Bulunamaz maalesef. Telefon numara veya diğer girdiler olmadıktan sonra girme imkanın yok. Bir bardak soğuk su iyi gider. Üzgünüm yapılacak bir şey yok.
K KaptanUfuk Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 917 Çözümler 4 26 Kasım 2023 #3 Eposta sağlayıcısının desteği ile iletişime geçin.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.523 Makaleler 49 Çözümler 12 26 Kasım 2023 #4 KaptanUfuk dedi: Eposta sağlayıcısının desteği ile iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle bir şansı yok. Mail adresinin ne olduğunu bilmiyor. Google kuralları çok katı. Olmayacak, üzgünüm.
KaptanUfuk dedi: Eposta sağlayıcısının desteği ile iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle bir şansı yok. Mail adresinin ne olduğunu bilmiyor. Google kuralları çok katı. Olmayacak, üzgünüm.
K KaptanUfuk Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 917 Çözümler 4 26 Kasım 2023 #5 The Tribal Chief dedi: Maalesef öyle bir şansı yok. Mail adresinin ne olduğunu bilmiyor. Google kuralları çok katı. Olmayacak, üzgünüm. Genişletmek için tıkla... Mail adresini bilmediğini nereden biliyorsunuz? Öyle bir şey dememiş. Gmail kullandığını bile belirtmemiş.
The Tribal Chief dedi: Maalesef öyle bir şansı yok. Mail adresinin ne olduğunu bilmiyor. Google kuralları çok katı. Olmayacak, üzgünüm. Genişletmek için tıkla... Mail adresini bilmediğini nereden biliyorsunuz? Öyle bir şey dememiş. Gmail kullandığını bile belirtmemiş.