Selam, az önce Discord'dan yeni özellikler hakkında bir e-posta geldi. Discord hesabım olmadığı için açıkçası şaşırdım, hemen şifre sıfırlama yaptım ve hesaba girdim. E-posta hesabım kullanılarak 3 yıl önce (mesaj geçmişinden anladığım kadarıyla) hesap oluşturulduğunu gördüm. Mesaj konuşmalarından anladığım kadarıyla küçük yaşlarda birisi ve aynı ismi kullanıyoruz. Bugüne kadar e-posta doğrulama vs geldiğini de hatırlamıyorum. Bu durum nasıl mümkün olabilir?
Aynı isme sahip olduğunuz içindir. Herhangi bir harfi ya da sembolü yanlış girdiği için senin mailini girmiştir kaydolurken. Mailler gizli bilgi değildir.
Aynı isme sahip olduğunuz içindir. Herhangi bir harfi ya da sembolü yanlış girdiği için senin mailini girmiştir kaydolurken. Mailler gizli bilgi değildir.
Bilgi için teşekkürler. Peki bu durumdan endişelenmem gerekir mi şu an hesap bilgilerini rastgele olacak şekilde değiştirdim. Şüpheli hareketten dolayı telefon doğrulaması isteniyor şu an.
Bilgi için teşekkürler. Peki bu durumdan endişelenmem gerekir mi şu an hesap bilgilerini rastgele olacak şekilde değiştirdim. Şüpheli hareketten dolayı telefon doğrulaması isteniyor şu an.
Hayır hocam aslında hesap kitlenmemiş sadece telefon numarası istiyor kendi e-posta adresi boşta kaldı şu an aslında bir şey kalmadı ama normal bir şekilde silse daha sağlıklı olurdu.