E-posta hesabım kullanılarak Discord hesabı açılmış

demetsimit

Zeptopat
Daha fazla  
Selam, az önce Discord'dan yeni özellikler hakkında bir e-posta geldi. Discord hesabım olmadığı için açıkçası şaşırdım, hemen şifre sıfırlama yaptım ve hesaba girdim. E-posta hesabım kullanılarak 3 yıl önce (mesaj geçmişinden anladığım kadarıyla) hesap oluşturulduğunu gördüm. Mesaj konuşmalarından anladığım kadarıyla küçük yaşlarda birisi ve aynı ismi kullanıyoruz. Bugüne kadar e-posta doğrulama vs geldiğini de hatırlamıyorum. Bu durum nasıl mümkün olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı isme sahip olduğunuz içindir. Herhangi bir harfi ya da sembolü yanlış girdiği için senin mailini girmiştir kaydolurken. Mailler gizli bilgi değildir.

Bilgi için teşekkürler. Peki bu durumdan endişelenmem gerekir mi şu an hesap bilgilerini rastgele olacak şekilde değiştirdim. Şüpheli hareketten dolayı telefon doğrulaması isteniyor şu an.

Gmail kullanıyor iseniz eski olan postaları siliyor diye biliyorum ondan dolayı olabilir.

Evet, Gmail adresim kullanılmış.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam keşke hesabı silseydiniz hesap silme butonu vardı.

Hayır konu sahibinin mesajını okumadınız mı hesap kilitlenmiş telefon numarası istiyor.

Hocam keşke hesabı silseydiniz hesap silme butonu vardı.
O panikle aklıma gelmedi, sadece eposta ve şifre değiştirmiş oldum.
Büyük ihtimalle o dediğim nedenden olabilir.

Halen daha silebilir kullanıcı ayarları kategorisinin içinde en altta hesabı sil ya da hesabı devre dışı bırak butonları mevcut.
Destek talebi oluşturup bunu deneyeceğim.

E-posta kullanarak hesabı geri alabilir diye biliyorum.

Hayır hocam aslında hesap kitlenmemiş sadece telefon numarası istiyor kendi e-posta adresi boşta kaldı şu an aslında bir şey kalmadı ama normal bir şekilde silse daha sağlıklı olurdu.

O panikle aklıma gelmedi, sadece e-posta ve şifre değiştirmiş oldum.

Destek talebi oluşturup bunu deneyeceğim.

Hocam neden panik yaptınız? Discord yasa dışı bir site değil. Eskiden bir tane hesap açmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…