E-posta hesabını ve şifreyi bilen birisi ne yapabilir?

caresizlik

Centipat
DC hesabından birisinin bilgilerimi çalmaya çalıştığından şüpheleniyorum. Diyelim e postamı ve şifremi buldu neler yapabilir? Silinmiş fotoğraflarımı falan bulabilir mi?

DC hesabından birisinin bilgilerimi çalmaya çalıştığından şüpheleniyorum. Diyelim e postamı ve şifremi buldu neler yapabilir? Silinmiş fotoğraflarımı falan bulabilir mi?

Google Fotoğraflar'dan veya Drive yedeklemen varsa oradan çalmaya çalışabilir. 2 faktörlü doğrulamayı aç ve şifreni değiştir.

Google Fotoğraflar'dan veya Drive yedeklemen varsa oradan çalmaya çalışabilir. 2 faktörlü doğrulamayı aç ve şifreni değiştir.
nerdeyse tüm fotoğraflar yedekli yedekli olanları silmenin bir yolu yok mu? sildiğim çoğu fotoğraf falan da yedekliydi

2 adımlı doğrulamayı aç girmeye çalışacaktır kurtarma epostası vb falan ekle.

Neredeyse tüm fotoğraflar yedekli yedekli olanları silmenin bir yolu yok mu? Sildiğim çoğu fotoğraf falan da yedekliydi

Anlamadım neden e postayı almak ve sağlam bir güvenlik sağlamak yerine illa bilgilerini yok etmeye çalışıyorsun ki? Ne yap et e-postanın şifreyi değiş, 2'li korumayı aktif et.

Anlamadım neden e postayı almak ve sağlam bir güvenlik sağlamak yerine illa bilgilerini yok etmeye çalışıyorsun ki? Ne yap et e-postanın şifreyi değiş, 2'li korumayı aktif et.
2li doğrulama ve şifreyi değiştireceğim yine de nolur nolmaz diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…