E-posta kutuma gelen hacker maili

M(i)usa

Megapat
Katılım
10 Temmuz 2016
Mesajlar
861
Çözümler
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar e-posta kutuma şöyle bir mail geldi. Sürücü bazlı virüs yükledim, klavye geçmişin elimde falan, filan klasik. E-posta şifremi değiştirdim. Bundan sonra neler yapmam gerek tedbir açısından?
1687786009057.png


E-postayı da gönderen adres şu: Support <suρρort@mail.hasanmusa05g.com>
 
Son düzenleme:
Hacker maili demeyelim de, spam maili diyelim biz ona :) Şifreni değiştiysen sıkıntı yok, içerikte link vs varsa tıklamayıp, maili silebilirsin. Ek olarak kurumsal bir firmada isen bilgi işleme konuyla ilgili bilgi vermende fayda var.
Yani düzgün düşünen birisi ise cihazlara erişen arkadaş, mail değil de aktivite yoluyla zaten ister o parayı. Hacker mailini çok saygıdeğer moderatörler koymuş. Ben normal mail yazmıştım. :D
 
Uzun bir mesaj yazmıştım ki, bütün epostaları seç dediğimde tarayıcı çötü. Uzun lafın kısası 317 bin epostamın içerisinde sana gelen epostanın aynısı 815 posta daha var.

Bu posta adresi bir catch-all kutusu. Sahibi olduğum her mail adresinin mailleri buraya da gelip saklanıyor. Bunun içerisinde şirket postalarımdan bireysel postalarıma her postam var.

Rastgele yayıyorlar işte kim yerse.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı