Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.054 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #1 Selam, isimsoyisim@........ şeklinde e-posta açmak istiyorum fakat birçok e-posta servis sağlayıcısında ismim alınmış. Yandex, Yahoo, Outlook, Gmail, protonmail'den başka önerebileceğiniz bir e-posta servis sağlayıcısı var mıdır ?
Selam, isimsoyisim@........ şeklinde e-posta açmak istiyorum fakat birçok e-posta servis sağlayıcısında ismim alınmış. Yandex, Yahoo, Outlook, Gmail, protonmail'den başka önerebileceğiniz bir e-posta servis sağlayıcısı var mıdır ?
utkuversus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 2.114 Makaleler 13 Çözümler 22 Yer Ankara 27 Ağustos 2022 #2 Bireysel E-Posta Hizmeti | YaaniMail YaaniMail ile güvenli, reklamsız ve yerli e-posta deneyimi yaşayın. Verileriniz Türkiye’de güvende, gizliliğiniz ön planda. Hemen ücretsiz kaydolun! www.yaanimail.com
Bireysel E-Posta Hizmeti | YaaniMail YaaniMail ile güvenli, reklamsız ve yerli e-posta deneyimi yaşayın. Verileriniz Türkiye’de güvende, gizliliğiniz ön planda. Hemen ücretsiz kaydolun! www.yaanimail.com
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.054 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #3 utkuversus dedi: Bireysel E-Posta Hizmeti | YaaniMail YaaniMail ile güvenli, reklamsız ve yerli e-posta deneyimi yaşayın. Verileriniz Türkiye’de güvende, gizliliğiniz ön planda. Hemen ücretsiz kaydolun! www.yaanimail.com Genişletmek için tıkla... Hocam alınmış çıldıracağım ya .
utkuversus dedi: Bireysel E-Posta Hizmeti | YaaniMail YaaniMail ile güvenli, reklamsız ve yerli e-posta deneyimi yaşayın. Verileriniz Türkiye’de güvende, gizliliğiniz ön planda. Hemen ücretsiz kaydolun! www.yaanimail.com Genişletmek için tıkla... Hocam alınmış çıldıracağım ya .
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.054 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #5 tam1gamer1 dedi: Mail.com Genişletmek için tıkla... Hocam arayüzü falan çok hoşuma gitmiyor oranın.
tam1gamer1 Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 412 Çözümler 19 27 Ağustos 2022 #6 Ar0x dedi: Hocam arayüzü falan çok hoşuma gitmiyor oranın. Genişletmek için tıkla... Bende çok beğenmiyorum da @mail.com alan adı hoşuma gidiyor. Outlook veya gmailden giriş yapmayı denedin mi ?
Ar0x dedi: Hocam arayüzü falan çok hoşuma gitmiyor oranın. Genişletmek için tıkla... Bende çok beğenmiyorum da @mail.com alan adı hoşuma gidiyor. Outlook veya gmailden giriş yapmayı denedin mi ?
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.054 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #7 tam1gamer1 dedi: Bende çok beğenmiyorum da @mail.com alan adı hoşuma gidiyor. Outlook veya gmail'den giriş yapmayı denedin mi @mail.com alan adlı e postalarına. Genişletmek için tıkla... hocam denedim maalesef olmuyor. garip bir sistemi var port falan yazman gerek.
tam1gamer1 dedi: Bende çok beğenmiyorum da @mail.com alan adı hoşuma gidiyor. Outlook veya gmail'den giriş yapmayı denedin mi @mail.com alan adlı e postalarına. Genişletmek için tıkla... hocam denedim maalesef olmuyor. garip bir sistemi var port falan yazman gerek.
tam1gamer1 Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 412 Çözümler 19 27 Ağustos 2022 #8 iCloud var ama tam emin değilim kayıt olurken kredi kartı bilgilerini alıyoru -emin değilim-