E-posta şifremi unuttum

emirhanlxrddd

Hectopat
Telefonumda fazla çöp olması durumuyla telefonuma reset atma kararını aldım, fakat bilmiyordum ki bu hesaba nasıl bir şifre koyduysam hiçbir şifre olmuyor yani hesap kayıp. Belki PC'de açıktır diye açtım baktım burada da yok, hesabı kurtar menüsüne gidiyorum.
"Bu hesabın gerçekten size ait olduğundan emin olmamız için yeterince bilgi sağlamadınız. Google bu bilgileri, hesabınızın güvenliğini sağlamak için ister.

Mümkünse daha önce oturum açtığınız bir cihazı kullanarak tekrar deneyin"

Hatasını alıyorum ve bu hesaba başka bir cihazdan giriş yapmadım.
Herhangi bir yöntemi var mı bu hesabı geri almanın çünkü gerçekten önemli bir hesap.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonumda fazla çöp olması durumuyla telefonuma reset atma kararını aldım, fakat bilmiyordum ki bu hesaba nasıl bir şifre koyduysam hiçbir şifre olmuyor yani hesap kayıp. Belki PC'de açıktır diye açtım baktım burada da yok, hesabı kurtar menüsüne gidiyorum.
"Bu hesabın gerçekten size ait olduğundan emin olmamız için yeterince bilgi sağlamadınız. Google bu bilgileri, hesabınızın güvenliğini sağlamak için ister.

Herhangi bir yöntemi var mı bu hesabı geri almanın çünkü gerçekten önemli bir hesap.
Geri alamazsın. Cihaz ve ip aynıysa zaten google algılayıp hesabı veriyor bazen. Ama sende olmamış.

Yüksek ihtimal eposta hesabınıza hiç kurtarma epostası, kurtarma telefon numarası, iki faktörlü doğrulama gibi doğrulama seçeneklerini eklemediğiniz için bu hata ile karşılaşıyorsunuz. Eğer hesabınızın oluşturulma tarihini hatırlıyorsanız, ve bir kaç kişisel bilgiye sahipseniz (hesabın google hesabı olduğunu varsayıyorum aldığınız hataya göre) google'a ticket atarak yardım isteyebilirsiniz. Onun dışında almanızın bir yolu yok gibi gözüküyor.

Hesabı kurtarmanız mümkün gibi değil yine de bir Google'la iletişime geçmeye çalışın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00