B Bludgeon Zeptopat Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #11 quanti dedi: Sitede çıkmaması çalındığı anlamına gelmiyor sen şifrelerini değiştir. Genişletmek için tıkla... Değiştirdim de Microsoft hesabıma da dememişler girmeyi ama başaramamışlar onun için şifreyi değiştirmeye gerek var mı?
quanti dedi: Sitede çıkmaması çalındığı anlamına gelmiyor sen şifrelerini değiştir. Genişletmek için tıkla... Değiştirdim de Microsoft hesabıma da dememişler girmeyi ama başaramamışlar onun için şifreyi değiştirmeye gerek var mı?
quanti Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 199 20 Eylül 2024 #12 Bludgeon dedi: Değiştirdim de Microsoft hesabıma da dememişler girmeyi ama başaramamışlar onun için şifreyi değiştirmeye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Denemişler işte, değiştirsen ne zarar gelir?
Bludgeon dedi: Değiştirdim de Microsoft hesabıma da dememişler girmeyi ama başaramamışlar onun için şifreyi değiştirmeye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Denemişler işte, değiştirsen ne zarar gelir?
B Bludgeon Zeptopat Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #13 quanti dedi: Denemişler işte, değiştirsen ne zarar gelir? Genişletmek için tıkla... Bunu yazmadan önce değiştirmiştim aslında bu yazı biraz geç geldi.
quanti dedi: Denemişler işte, değiştirsen ne zarar gelir? Genişletmek için tıkla... Bunu yazmadan önce değiştirmiştim aslında bu yazı biraz geç geldi.
quanti Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 199 20 Eylül 2024 #14 Bludgeon dedi: Bunu yazmadan önce değiştirmiştim aslında bu yazı biraz geç geldi. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum
Bludgeon dedi: Bunu yazmadan önce değiştirmiştim aslında bu yazı biraz geç geldi. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum