E-Postalar Nasıl Düzenlenmeli?

T 1000

Hectopat
Daha fazla  
Artık bu karışık E-postalardan kurtulmak istiyorum. 5-6 tane Gmail hesabım var. Bir siteye üye olduktan sonra hangi e posta ile giriş yapacağımı veya hangi şifreyi kullanacağımı unutuyorum ve bunları artık bir düzene koymayı planlıyorum. Tek hesap kullanmak istemiyorum hem hesabın çalınması ihtimaline karşı hem de çok karışık oluyor.
1- Oyunlar için kullanacağım hesap - Discord, Riot Games, Steam, Origin, Epic Games...
2- Sosyal medya için - YouTube, Twitter, forum üyelikleri...
3- Online Alışveriş için - Amazon, Gittigidiyor, N11, Hepsiburada...
4- Okul ve iş gibi şeyler için - E-Devlet, ÖSYM AİS, üniversite...
Şimdi biraz kafamdan yazdım bunları daha iyi önerilere açığım ve siz nasıl kullanıyorsunuz? Birde bunlar nasıl sınıflandırılmalı? (Sosyal medya için örnek: [email protected])

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim 5 tane Gmail hesabim var, neyi nereye kullandigimi bilmiyorum :D Eger sifremi falan unuttuysam telefona bildirim geliyor ya da bir onay vb oldugu zaman e-postaya bildirim geldigi için fark etmem kolay oluyor.

Benim 5 tane Gmail hesabim var, neyi nereye kullandigimi bilmiyorum :D Eger sifremi falan unuttuysam telefona bildirim geliyor ya da bir onay vb oldugu zaman e-postaya bildirim geldigi için fark etmem kolay oluyor.
Bende böyle bir düzenlemeye gitmeyi düşünüyorum artık. Hele birde şifre unutursan. Gel bir de buradan yak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı