K KillerSympton Femtopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 69 4 Mart 2021 #1 Arkadaşlar, e posta hesabıma giriş denemeleri oluyor. Şubattan beri aynı, ne yapabilirim? Dosya Ekleri 1614857536736.png 78,3 KB · Görüntüleme: 200
Black Swordsman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 1.697 Makaleler 3 Çözümler 5 4 Mart 2021 #2 2 faktörlü şifrelemeyi etkinleştirin. Umarım yanlış söylemedim.
3 364485 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 13 Çözümler 19 4 Mart 2021 #3 Hocam saçma sapan sitelere girip e-posta verirseniz olur.
K KillerSympton Femtopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 69 4 Mart 2021 #4 364485 dedi: Hocam saçma sapan sitelere girip e-posta verirseniz olur. Genişletmek için tıkla... Hocam biliyorum zamanında küçükken verdim ama şimdi ne yapmam gerek onu söyleyin lütfen Black Swordsman dedi: 2 faktörlü şifrelemeyi etkinleştirin. Umarım yanlış söylemedim. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama eşitleme başarılı olursa giriş yapabilir mi ne yapacağım
364485 dedi: Hocam saçma sapan sitelere girip e-posta verirseniz olur. Genişletmek için tıkla... Hocam biliyorum zamanında küçükken verdim ama şimdi ne yapmam gerek onu söyleyin lütfen Black Swordsman dedi: 2 faktörlü şifrelemeyi etkinleştirin. Umarım yanlış söylemedim. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama eşitleme başarılı olursa giriş yapabilir mi ne yapacağım
deftunex Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 373 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Mart 2021 #5 KillerSympton dedi: Arkadaşlar, e posta hesabıma giriş denemeleri oluyor. Şubattan beri aynı, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... E-posta adresinizin şifresini değiştirin, kurtarma e-postası ekleyin.
KillerSympton dedi: Arkadaşlar, e posta hesabıma giriş denemeleri oluyor. Şubattan beri aynı, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... E-posta adresinizin şifresini değiştirin, kurtarma e-postası ekleyin.
Amazing Jaagub Centipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 669 Çözümler 1 Yer Çikolatalı Süt Diyarı Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #6 Şifre değiştirin, e-postanıza bir tel numarası atayın.
3 364485 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 13 Çözümler 19 4 Mart 2021 #7 KillerSympton dedi: Hocam biliyorum zamanında küçükken verdim ama şimdi ne yapmam gerek onu söyleyin lütfen. Genişletmek için tıkla... E-posta hesabını kapatırıp yeni bir tane aç.
KillerSympton dedi: Hocam biliyorum zamanında küçükken verdim ama şimdi ne yapmam gerek onu söyleyin lütfen. Genişletmek için tıkla... E-posta hesabını kapatırıp yeni bir tane aç.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 4 Mart 2021 #8 Şifrenizi değiştirin ve 2 aşamalı doğrulamayı açın
K KillerSympton Femtopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 69 4 Mart 2021 #9 deftunex dedi: E-posta adresinizin şifresini değiştirin, kurtarma e-postası ekleyin. Genişletmek için tıkla... Onları da ekledim hocam eşitleme başarılı olursa ne yapacağım 364485 dedi: E-posta hesabını kapatırıp yeni bir tane aç. Genişletmek için tıkla... E posta hesabımı kapatırsam aynı isimle biri onun üzerine hesap açabilir mi
deftunex dedi: E-posta adresinizin şifresini değiştirin, kurtarma e-postası ekleyin. Genişletmek için tıkla... Onları da ekledim hocam eşitleme başarılı olursa ne yapacağım 364485 dedi: E-posta hesabını kapatırıp yeni bir tane aç. Genişletmek için tıkla... E posta hesabımı kapatırsam aynı isimle biri onun üzerine hesap açabilir mi
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 4 Mart 2021 #10 KillerSympton dedi: Hocam biliyorum zamanında küçükken verdim ama şimdi ne yapmam gerek onu söyleyin lütfen. Yaptım ama eşitleme başarılı olursa giriş yapabilir mi ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Bence bu e-postayı bırakın. Çok giriş yapılmaya çalışılmış. Yeni bir hesap açın, artık akıllıyım demişsiniz zaten.
KillerSympton dedi: Hocam biliyorum zamanında küçükken verdim ama şimdi ne yapmam gerek onu söyleyin lütfen. Yaptım ama eşitleme başarılı olursa giriş yapabilir mi ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Bence bu e-postayı bırakın. Çok giriş yapılmaya çalışılmış. Yeni bir hesap açın, artık akıllıyım demişsiniz zaten.