E-postama gelen garip postalar

Rimea

Femtopat
Beyler merhaba ben 2-3 gün önce böyle mesajlar epostamdan aldım ve bu mesajlar 1 gün önce de geldi, bunlar nedir bir bilginiz var mı?

Dosya Ekleri

• 1605278440315.png
    1605278440315.png
    25,6 KB · Görüntüleme: 196
Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler merhaba ben 2-3 gün önce böyle mesajlar epostamdan aldım ve bu mesajlar 1 gün önce de geldi, bunlar nedir bir bilginiz var mı?

E-postadaki linklere tıklamadıysanız bir sorun olmaz. Yine de güçlü bir antivirus ile bilgisayarınızı tam taramadan geçirin.

Aynen yukarıdaki arkadaşında dediği gibi linke tıklamadıysanız bir sıkıntı olmaz. Bir ara böyle e-postaları YouTuber'lere atıyorlardı sonra kanallarını çalıyorlardı. Örnek: Ümidi kanalı çalınmıştı e-postadaki link yüzünden.

Bana da içinde müstehcen konuşmalar geçen yabancı e-postalar gelmekteydi. En son hepsini filtreledim fakat ne yazık ki otomatik olarak silinmiyor ve gereksiz klasörüne düşüyor. Ardından fishing yapan bilgisayar korsanları dadandı. Şimdi de onlarla uğraşıyorum. İlk gelen paypal maili o kadar gerçekçiydi ki şifremi bile yazmıştım siteye. Ne var ki hemen aklıma geldi ve her bilgimi değiştirdim. Şimdi hala Britanya üzerinden taciz telefonları alıyorum.

E-postadaki linklere tıklamadıysanız bir sorun olmaz. Yine de güçlü bir Antivirus ile bilgisayarınızı tam taramadan geçirin

Link yoktu ama baktım böyle
Bana da içinde müstehcen konuşmalar geçen yabancı e-postalar gelmekteydi. En son hepsini filtreledim fakat ne yazık ki otomatik olarak silinmiyor ve gereksiz klasörüne düşüyor. Ardından fishing yapan bilgisayar korsanları dadandı. Şimdi de onlarla uğraşıyorum. İlk gelen PayPal maili o kadar gerçekçiydi ki şifremi bile yazmıştım siteye. Ne var ki hemen aklıma geldi ve her bilgimi değiştirdim. Şimdi hala Britanya üzerinden taciz telefonları alıyorum.

Galiba benim e postam üzerinden botlar konuşuyor ilerideki gelecek mesajları bekliyorum şimdilik sadece hi yazıyorlar ileride daha fazla olur mu bu postalar sizce?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı