Sahte e-postalar. Kesinlikle açmayın.
E-postadaki linklere tıklamadıysanız bir sorun olmaz. Yine de güçlü bir Antivirus ile bilgisayarınızı tam taramadan geçirin.Bir tanesini açtım aga sıkıntı olur mu?
Beyler merhaba ben 2-3 gün önce böyle mesajlar epostamdan aldım ve bu mesajlar 1 gün önce de geldi, bunlar nedir bir bilginiz var mı?
E-postadaki linklere tıklamadıysanız bir sorun olmaz. Yine de güçlü bir antivirus ile bilgisayarınızı tam taramadan geçirin.
E-postadaki linklere tıklamadıysanız bir sorun olmaz. Yine de güçlü bir Antivirus ile bilgisayarınızı tam taramadan geçirin
Bana da içinde müstehcen konuşmalar geçen yabancı e-postalar gelmekteydi. En son hepsini filtreledim fakat ne yazık ki otomatik olarak silinmiyor ve gereksiz klasörüne düşüyor. Ardından fishing yapan bilgisayar korsanları dadandı. Şimdi de onlarla uğraşıyorum. İlk gelen PayPal maili o kadar gerçekçiydi ki şifremi bile yazmıştım siteye. Ne var ki hemen aklıma geldi ve her bilgimi değiştirdim. Şimdi hala Britanya üzerinden taciz telefonları alıyorum.
Dostum o e-postaları açmayın. Sahte diyoruz. Sizi oltalamak için 'Hi' gibi şeyler yazıyorlar.Link yoktu ama baktım böyle
Galiba benim e postam üzerinden botlar konuşuyor ilerideki gelecek mesajları bekliyorum şimdilik sadece hi yazıyorlar ileride daha fazla olur mu bu postalar sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.