Steam E-postası unutulan hesaba nasıl girilir?

Ghost 0f Sparta

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. 2017'de actıgım Steam hesabımı yenıden oturum acmak ıstıyorum fakat ne e postası ne de telefon numarası var ama adı var. Nasıl hesabımı geri alabilirim?

Hesap sahibi doğrulaması için muhtemelen ilk soracağı sorulardan ikisi bunlar. Daha önce satın alım yaptıysanız kart no vs. vererek alabilirsin belki

Hiçbir bilginizi hatırlamasınız bile hesabınızı kurtarma şansınız var. Buradaki direktiflere uyarak devam edin: Yardım edin, giriş yapamıyorum!
Size hatırlayıp hatırlayamadığınız, erişiminiz olup olmadığı her konuyu soracak. Eğer hiçbir şeye erişiminiz yok ve en sonunda hiçbir yere varamazsanız hesabın size ait olduğundan emin olmak isteyecekler ve bazı bilgiler sorulacak. Gerekirse makbuzlar, satın alımlarda kullanılan kartın son dört hanesi, etkinleştirilen anahtar kodları vb. kanıtlar da vermeniz istenebilir. Sadece direktifleri takip edin. Tıkandığınız bir yer olursa sorabilirsiniz.

Hiçbir bilginizi hatırlamasınız bile hesabınızı kurtarma şansınız var. Buradaki direktiflere uyarak devam edin: Yardım edin, giriş yapamıyorum!
Size hatırlayıp hatırlayamadığınız, erişiminiz olup olmadığı her konuyu soracak. Eğer hiçbir şeye erişiminiz yok ve en sonunda hiçbir yere varamazsanız hesabın size ait olduğundan emin olmak isteyecekler ve bazı bilgiler sorulacak. Gerekirse makbuzlar, satın alımlarda kullanılan kartın son dört hanesi, etkinleştirilen anahtar kodları vb. kanıtlar da vermeniz istenebilir. Sadece direktifleri takip edin. Tıkandığınız bir yer olursa sorabilirsiniz.
Makbuzları nasıl bulacak? Mail adresi unutulmuş.

Steam hesabınızı kurtarmanın ilk yolu hesaba ait e-posta veya telefon numarasını girmenizle başlar. E-postanıza veya telefon numarasına erişiminiz olmasa da kurtarabilirsiniz. Sadece hangi e-posta veya telefon numarasına bağlı olduğunu girip işlemleri devam ettirseniz de olur.

Makbuzları nasıl bulacak? Mail adresi unutulmuş.
Kurtarma işlemlerinde sadece makbuzlar kullanılmıyor. Hesap sahipliğinin kanıtlanması için verebileceğiniz pek çok bilgi var. Bu makaleyi inceleyebilirsiniz: Sahiplik Kanıtının Sağlanması

Technopat Haberler

Geri
Yukarı