E postası unutulan Riot hesabının nickini değiştirmek

Keske arabam olsa

Hectopat
Kek günü
Arkadaşım LoL hesabımın adını saçma biraz da ırkçı bir isim ile değiştirmiş. Ama hesap sezon 3 gibi kurulduğu için e-posta adresi ile ilgili hiçbir şey hatırlamıyorum ve değiştirmeme de izin vermiyor. E-posta ile bunu belirttim bu sefer de çok ayrıntı sorular sordular cevaplayamayınca yardımcı olmadılar ( örnek olarak ilk çektiğim RP miktarı. Bunu nasıl hatırlayabilirim ki? Aradan 13 yıl geçti. E postamı nasıl değiştirebilirim veya oyun içindeki kullanıcı adımı değiştirebilmek için bir yöntem var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Eğer ırkçı ise sadece nick report etme var oyununa gelen bi kaç kişiden rica edip oradan report atarlarsa nick change atabiliyorsun ücretsiz şekilde client içinden. Ya da (bundan emin değilim halen var oldugundan) bayadır aynıysa sezon 3 ten beri falan hesabı başka sunucuya atınca sana nick change verdirtiyor çünkü yeni bi sistem gelmişti riot hesabı kullanıcı adı falan net hatırlamıyorum o yüzden zorunlu değiştiriyor sonra ticket atıp yanlıslıkla sunucu değiştim derseniz tekrar TR geçebilirsiniz bunları yapmak için mailine gerek yok ama 2.dediğim garanti bir şey değil.

Eğer ırkçı ise sadece nick report etme var oyununa gelen bi kaç kişiden rica edip oradan report atarlarsa nick change atabiliyorsun ücretsiz şekilde client içinden. Ya da (bundan emin değilim halen var oldugundan) bayadır aynıysa sezon 3 ten beri falan hesabı başka sunucuya atınca sana nick change verdirtiyor çünkü yeni bi sistem gelmişti riot hesabı kullanıcı adı falan o yüzden zorunlu değiştiriyor sonra ticket atıp yanlıslıkla sunucu değiştim derseniz tekrar TR geçebilirsiniz bunları yapmak için mailine gerek yok ama 2.dediğim garanti bir şey değil.
Türkiyede en çok bulunan ikinci etnik köken + warwick. Reportlasalar bu nick değişir mi?*

Hocam değiştirmenize gerek yok çünkü LoL TR serverinde banlanmak denen kavram resmen mevcut değil. Bunu kendim feedleyerek, oto doldur gelen koridoru reddederek, küfür ederek test ettim. İçiniz rahat olsun.

Hocam değiştirmenize gerek yok çünkü LoL TR serverinde banlanmak denen kavram resmen mevcut değil. Bunu kendim feedleyerek, oto doldur gelen koridoru reddederek, küfür ederek test ettim. İçiniz rahat olsun.
Banlanma korkusundan değil ki :D Aklımda daha güzel nickler var o yüzden. Ayrıca ola ki bir gün hesabın şifresini değiştirmek istediğimde onu bile yapamıyorum. Hesap açıldığından beri aynı şifreye sahip. Öğrenen birisi olsa 13 yıllık hesabım gider o yüzden e posta adresini değiştirmem gerekiyor. Tabii e posta değiştirmeden nicki değiştirebilirsem yine işim görülmüş olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı