E-postaya gelen mail nedir?

Rub

Hectopat
Daha fazla  
Spam klasörüme "ekspres teslimat" ve değişik değişik kargo postaları geliyor. Hepsinin linki de storage.googleapis.com ile başlıyor ve sonları random. Yanlışlıkla birine tıkladım sıkıntı çıkar mı? Ve bunlar neyin nesi? Fatura bilgisi falan yazıyor ama yanında hiçbir şey yok. Kargo gümrükte mi ne kalmış bir şeyler diyor. Ben sipariş vermedim ki? Dağıtım merkezinde durduruldu (ödenmemiş gümrük ücreti) diyor dün gece 4'te atılmış. E-postada birden fazla yazım hatası da var. UPS yazısı yazıyor kocaman. Bunu gönderdikleri mail de "kmfICwJX@kmficwjx.us". Diğerleri de bunun gibi random.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolandırıcılık yöntemi. Direkt engelleyin şikayet edin geçin. Linke tıkladıysanız ne olur ne olmaz hesabınızın şifresini ve güvenlik yöntemlerini bir güncelleyin. Birde virüs taraması yaptın mı tamamdır. Sorun çıkacağını sanmıyorum. Banada geliyor engelleyip geçiyorum. UPS, Fedex vb. bir sürü mesaj artık gına geldi.

1753199883735.png

Dolandırıcılık yöntemi. Direkt engelleyin şikayet edin geçin. Linke tıkladıysanız ne olur ne olmaz hesabınızın şifresini ve güvenlik yöntemlerini bir güncelleyin. Birde virüs taraması yaptın mı tamamdır. Sorun çıkacağını sanmıyorum. Banada geliyor engelleyip geçiyorum. UPS, Fedex vb. bir sürü mesaj artık gına geldi.

Eki Görüntüle 2540528
Kısaca dolandırıcı diyebiliriz. Görmezden gelin veya raporlayın, iletileri silin.
Aynen bunlardan geliyor hocam. Saolun içimi rahatlattınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı