C Choxlea Femtopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2022 #1 Normal bir günde epostamdan çıkıldığını gördüm. Ben de giriş yapacaktım. Google, e postanızı kapattı yazıyordu. Ben de virüsü temizledim ama ne kurtarma e postam var ne de telefon ekledim. Şifreyi hatırlamıyorum. Nasıl giriş yapacağım?
Normal bir günde epostamdan çıkıldığını gördüm. Ben de giriş yapacaktım. Google, e postanızı kapattı yazıyordu. Ben de virüsü temizledim ama ne kurtarma e postam var ne de telefon ekledim. Şifreyi hatırlamıyorum. Nasıl giriş yapacağım?
becy Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 467 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2022 #2 Eposta kapatan virüs mü varmış? Artı 0 Eksi
Lasty Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Mart 2022 #3 Şifreyi unuttum aklına geldi mi? Artı 0 Eksi
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 28 Mart 2022 #4 Kurtarma eposta adresi falan yok mu? Artı 0 Eksi
KS KS C Choxlea Femtopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2022 #5 Lasty dedi: Şifreyi unuttum aklına geldi mi? Genişletmek için tıkla... olmuyo becy dedi: Eposta kapatan virüs mü varmış? Genişletmek için tıkla... virüs olunca google kendisi kapatıyo çalmasın bilgi diye CHRİS W4LKER dedi: Kurtarma eposta adresi falan yok mu? Genişletmek için tıkla... var ama komiktir ki onada erişimi kaybettim ona erişemediğim için buna buna erişemediğim içinde ona erişemiyorum. Artı 0 Eksi
Lasty dedi: Şifreyi unuttum aklına geldi mi? Genişletmek için tıkla... olmuyo becy dedi: Eposta kapatan virüs mü varmış? Genişletmek için tıkla... virüs olunca google kendisi kapatıyo çalmasın bilgi diye CHRİS W4LKER dedi: Kurtarma eposta adresi falan yok mu? Genişletmek için tıkla... var ama komiktir ki onada erişimi kaybettim ona erişemediğim için buna buna erişemediğim içinde ona erişemiyorum.