E-postaya ulaşılmıyor

Arslan Nadir

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, çok basit ama zor gibi görünen problemim var. Arkadaşlar ben telefonu yeniledim ve e-posta şifremi unuttum lakin sıfırlama talebinde şifresini unuttuğum maile kod gönderiyor fakat maile erişimim olmadığı için herhangi bir sıfırlama yapamıyorum ben buna nasıl çözüm bulabilirim? Kısacası şifremi unuttum maili biliyorum fakat açık bir mail yok maile giremediğim için sıfırlama kodunu ve talebini gerçekleştiremiyorum. Sizce çözümü var mı? Yoksa tamamen artık mailime ulaşamayacak mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, çok basit ama zor gibi görünen problemim var. Arkadaşlar ben telefonu yeniledim ve e-posta şifremi unuttum lakin sıfırlama talebinde şifresini unuttuğum maile kod gönderiyor fakat maile erişimim olmadığı için herhangi bir sıfırlama yapamıyorum ben buna nasıl çözüm bulabilirim? Kısacası şifremi unuttum maili biliyorum fakat açık bir mail yok maile giremediğim için sıfırlama kodunu ve talebini gerçekleştiremiyorum. Sizce çözümü var mı? Yoksa tamamen artık mailime ulaşamayacak mıyım?
Merhabalar, iyi günler diliyorum. Kurtarma için bir telefon numarası kaydı yaptınız mı?

İkinci üçüncü bir kurtarma yöntemi eklediysen telefon numarası veya ikinci bir e-posta gibi bunlardan biri üzerinden yapabilirsin. Bir de güvenlik sorusu oluyor tabi hatırlıyorsan. Mesela ilk evcil hayvanın gibi sorulardan birini seçip cevap yazıyorsun.

"Kurtarma e-posta adresine veya telefon numarasına erişilemiyor

Şifremi unuttum'u seçip kullanıcı adınızı girdikten sonra, hesabınıza erişebilmeniz için size kurtarma seçenekleri sunarız. Bu kurtarma seçeneklerine erişemiyorsanız, kimliğinizi doğrulamak için sayfanın altındaki bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Ardından, hesabın sahibi olduğunuzu doğrulamanız için size bir dizi soru sorulur. Yanıtlarınızın doğruluğuna dikkat ederek, olabildiğince çok sayıda soruyu yanıtlayın. Herhangi bir yanıttan emin değilseniz, en iyi tahmininizi yanıt olarak belirtin. Ayrıca yanıtlarınızı geçmişte kullandığınız bir bilgisayardan göndermeniz de hesabınızı kurtarmanıza yardımcı olur."

Kaynakça

sorunumu google anlamıyor açık mail yok o yüzden sıfırlayamıyorum

"kurtarma e-posta adresine veya telefon numarasına erişilemiyor.

şifremi unuttum'u seçip kullanıcı adınızı girdikten sonra, hesabınıza erişebilmeniz için size kurtarma seçenekleri sunarız. Bu kurtarma seçeneklerine erişemiyorsanız, kimliğinizi doğrulamak için sayfanın altındaki bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Ardından, hesabın sahibi olduğunuzu doğrulamanız için size bir dizi soru sorulur. Yanıtlarınızın doğruluğuna dikkat ederek, olabildiğince çok sayıda soruyu yanıtlayın. Herhangi bir yanıttan emin değilseniz, en iyi tahmininizi yanıt olarak belirtin. Ayrıca yanıtlarınızı geçmişte kullandığınız bir bilgisayardan göndermeniz de hesabınızı kurtarmanıza yardımcı olur."

kaynakça

Yok ki dediği bir şey benim sorunum niye çözülemiyor anlamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı