T The Kafkas Decapat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #1 Şikayetvar'da birçok insanın şikayetleri var. Peki güvenilir bir alışveriş sitesi mi, herhangi bir sıkıntı oluşturur mu?
Şikayetvar'da birçok insanın şikayetleri var. Peki güvenilir bir alışveriş sitesi mi, herhangi bir sıkıntı oluşturur mu?
Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 22 Haziran 2021 #2 The Kafkas dedi: Şikayetvar'da birçok insanın şikayetleri var. Peki güvenilir bir alışveriş sitesi mi, herhangi bir sıkıntı oluşturur mu? Genişletmek için tıkla... Annem yaptı, bir sıkıntı çıkmadı.
The Kafkas dedi: Şikayetvar'da birçok insanın şikayetleri var. Peki güvenilir bir alışveriş sitesi mi, herhangi bir sıkıntı oluşturur mu? Genişletmek için tıkla... Annem yaptı, bir sıkıntı çıkmadı.
PhroteX Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 125 Çözümler 4 Yer Bursa, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #3 Daha önce bir kaç arkadaşım kullandı. Her hangi bir sorun çıkmadı.
A ArchBtw Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 12 22 Haziran 2021 #4 Kargomu PTT'den alamıyorum gönderici alıcı bilgileri eksik göndermiş bence almayın. PTT kargo kabulü yapılmamış PTT kargo kargo bulunduğum ilçeye girmiş ama kargo kabulü yapılmamış diyor ne yapmalıyım? Neden kimse yardımcı olmuyor? 400 TL çöpe gidecek. Alıcı bilgileri sisteme girilmemiş. Kargonun nerede olduğunu belli değilmiş. 400 TL. www.technopat.net
Kargomu PTT'den alamıyorum gönderici alıcı bilgileri eksik göndermiş bence almayın. PTT kargo kabulü yapılmamış PTT kargo kargo bulunduğum ilçeye girmiş ama kargo kabulü yapılmamış diyor ne yapmalıyım? Neden kimse yardımcı olmuyor? 400 TL çöpe gidecek. Alıcı bilgileri sisteme girilmemiş. Kargonun nerede olduğunu belli değilmiş. 400 TL. www.technopat.net
E1Rhan Megapat Katılım 14 Ocak 2016 Mesajlar 590 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Frontend Developer 22 Haziran 2021 #5 Mouse sipariş verdim 2 günde elime ulaştı. Güvenilir fakat satıcı firma'yı iyi araştırın.
T The Kafkas Decapat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #6 Peki teşekkür ederim.